To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk Home Report

Nest Home Report er en e-post Google Nest sender hver måned. Her oppsummeres bruken din av oppvarming og avkjøling, sikkerhetshendelser og annen informasjon om hjemmet ditt og produktene dine.

Hvis du ikke får disse rapportene, kan du følge feilsøkingsveiledningen nedenfor. Du trenger følgende for å få din første Home Report:

• en bekreftet e-postadresse og passord for å logge på Nest- eller Google Home-appen
  • et Google Nest-produkt som er koblet til Nest- eller Home-appen

Du får den første rapporten omtrent 2 uker etter utgangen av måneden du installerte produktet for første gang. Etter at du har fått den første rapporten, får du nye rapporter i første eller andre uke av hver måned.

Begynn eller slutt å motta Home Report

Enhetene må være tilkoblet wifi og lagt til i kontoen din i Nest- eller Home-appen for at du skal kunne motta Home Report. Du får ingen Home Report hvis du har valgt bort e-poster om produkter fra Google Nest. Hver person med tilgang til hjemmet ditt kan endre sin egen personlige innstilling.

Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger og så Varsler og så E-postvarsler.
  3. Slå Nest Home Report av eller på.

Nest-appen

1. På startskjermen i appen trykker du på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  2. Velg Varsler.
  3. Velg Nest Home Report. Du må kanskje rulle nedover for å se dette alternativet.
  4. Trykk på bryteren for å slå Nest Home Report av eller på.

Hvis du fortsatt ikke mottar Home Report, kan du sjekke feilsøkingsdelen nedenfor for å få mer hjelp.

Deler av Home Report mangler

• Ikke nok data: Hvis det ikke finnes nok data for hver dag i måneden, kan det hende Home Report ikke inneholder noe nøyaktig anslag over strømforbruk eller sikkerhetshendelser.
    • Du slo for eksempel av termostaten mens du var på ferie. I slike tilfeller kan det hende at Nest gjetter (hvis det bare mangler et par dager), eller så tar ikke Home Report med delene det mangler data for.
  • Uten nett: Hvis enheten har vært uten nett en stund, kan det hende den ikke vises lenger i Home Report.
    • Enheter som er uten nett over lang tid, tas ikke med i Home Report. Dette er for å sikre at Home Report er relevant og nyttig for deg.
    • Så snart enheten blir tilkoblet igjen, vises den automatisk i neste måneds Home Report.
    • Hvis enheten skal være på nettet, men ikke er det, kan det være nødvendig å feilsøke wifi-nettverket og tilkoblingen.
  • Enheter du ikke bruker: Hvis enheten generelt er uten nett fordi du ikke bruker den lenger, kan det være lurt å fjerne den fra kontoen din i Nest-appen.
  • Ingen månedstotal: Rapporten har deler der du får en månedlig totaloversikt, for eksempel hvor mange Nest Leaf du har. Hvis du ikke har fått noen Nest Leaf i løpet av en måned, vises ikke denne delen i Home Report.

Endre språket for Home Report

Hvordan du endrer språket for Home Report, avhenger av hva slags konto du bruker til å logge på appen du bruker.

Google-kontoer

Hvis du bruker en Google-konto til å logge på Home- eller Nest-appen, er språket i Home Report basert på språket du har angitt i Google-kontoen din.

1. Gå til myaccount.google.com/personal-info.
  2. Velg Språk under «Generelle innstillinger for nettet».
  3. Velg Endre under «Foretrukket språk», og velg et nytt språk i listen.

Kontoer som ikke er tilknyttet Google

Hvis du bruker en annen konto (ikke en Google-konto) til å logge på Home- eller Nest-appen, kan du endre innstillingene i begge appene.

Home-appen

1. Åpne Home-appen og trykk på Innstillinger og så Varsler og så Generelle varsler og så E-postvarsler.
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Velg Varsler og så Nest Home Report.
  4. Trykk på E-postspråk for å velge et språk for Home Report.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen eller gå til home.nest.com hvis du bruker en datamaskin.
  2. Trykk på innstillingene Innstillinger for Nest-ikon.
  3. Velg Notifications (Varsler) og så Nest Home Report.
  4. Trykk på Email language (E-postspråk) for å velge et språk for Home Report.

Du har ikke fått Home Report

Home-appen

Sjekk at Google-kontoen du bruker til å logge på e-postkontoen din, er den samme som du bruker til å logge på Home-appen.

Nest-appen

1. Bekreft e-postadressen din

Hvis du ikke har bekreftet e-postadressen som er tilknyttet kontoen din, i appen, sendes det ikke noen Home Report.

1. Logg på appen.
  2. Hvis e-postadressen din ikke er blitt bekreftet, får du en melding som ber deg bekrefte e-postadressen før du fortsetter. Du kan sende en ny bekreftelses-e-post til e-postadressen du brukte til å logge på med.
  3. Når den er bekreftet, skal du motta Nest Home Report hver måned.

2. Se om du har fått en e-post fra account@nest.com

Home Report sendes fra e-postadressen «account@nest.com».

1. Søk i e-postkontoen din for å sjekke om e-posten ligger i innboksen.
  2. Hvis du ikke finner noe, sjekk søppelpostmappen. Det kan hende at e-postkontoen din merker ukjente e-postadresser som søppelpost. I så fall bør du legge til «account@nest.com» som en e-postkontakt eller i adresseboken.

3. Sjekk e-postinnstillingene

Enkelte e-postleverandører kan blokkere Nest-e-poster automatisk, slik at de ikke engang når innboksen din. Det kan hende du må legge til e-postadressen vår i en egen hviteliste eller liste over autoriserte avsendere. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette, bør du kontakte brukerstøtten eller administratoren for e-postkontoen din for å få hjelp.

4. Sjekk e-postadressen din i appen (bare i Nest-appen)

Merk: Denne fremgangsmåten gjelder bare hvis du bruker en Nest-konto i Nest-appen. Hvis du bruker en Google-konto for å logge på Nest-appen, går du til trinn 5. Sjekk wifi-tilkoblingen.

Hvis du fortsatt har problemer med å få e-postene fra Nest, kan du prøve en annen e-postadresse fra en annen e-postleverandør.

1. Logg på Nest-appen Nest app.
  2. På startskjermen i appen trykker du på menyen .
  3. Velg hjemmet ditt.
  4. Trykk på innstillingene Innstillinger for Nest-ikon.
  5. Trykk på Account (Konto) og så trykk på e-postadressen som er tilknyttet Nest-appen.
  6. For å endre e-postadresse, velg en annen e-postadresse fra listen eller Add other email (Legg til en annen e-postadresse).
  7. Legg inn den nye e-postadressen igjen for å bekrefte endringen.
  8. Hvis den nye e-postadressen ikke fungerer, bytter du tilbake til den gamle adressen. Dette kan løse problemet hvis den ble konfigurert feil første gang.
  9. Hvis du fortsatt ikke får rapporten, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt.

5. Sjekk wifi-tilkoblingen

Hvis Nest-produktene dine ikke er koblet til wifi, eller hvis de har midlertidige problemer med tilkoblingen, kan det hende det mangler noe informasjon i Home Report. For å sjekke om Nest-produktene dine er koblet til wifi, se etter produkter uten nett på startskjermen i Nest-appen.

Feilsøk problemer med wifi og tilkobling for Nest-produkter