Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sådan anvender Home/Away Assist din telefons placering

Når du har givet tilladelse i Nest-appen, anvender Home/Away Assist din telefons placering til at registrere, hvornår du har forladt hjemmet, og hvornår du er hjemme igen. I stedet for konstant at spore din placering modtager Nest-appen kun grundlæggende notifikationer fra din telefon, som angiver, om du er hjemme eller ude.

Hvis du giver tilladelse til det, kan Home/Away Assist anvende din telefons placering til at registrere, hvornår du har forladt hjemmet, og hvornår du er hjemme igen. Dette hjælper dine Nest-produkter med automatisk at gøre de rigtige ting, når du kommer og går, så du ikke behøver at tænde eller slukke dem manuelt eller holde dig til en fast tidsplan.

Her er nogle nyttige oplysninger om Home/Away Assist og din telefon:

• Nest-appen sporer ikke konstant din placering. Den modtager kun grundlæggende oplysninger fra din telefon til at fastlægge, om du er ude eller hjemme.

• Appen bruger de standardplaceringstjenester, der er indbygget i iOS og Android. Disse tjenester omfatter en kombination af mobilmastens signalstyrke, oplysninger om Wi-Fi-netværket og nogle gange GPS.

• For at belaste din telefons batteri mindst muligt anvender Home/Away Assist kun GPS, hvis din mobil- og Wi-Fi-forbindelse er blevet afbrudt, og din telefon ikke har været online i et par dage.

• Andre i din husstand kan bruge placeringen på deres telefoner til at hjælpe med Home/Away Assist. Deltagerne kan ikke se, lige præcis hvem der er hjemme, eller hvem der ikke er hjemme. De kan kun se, at der er nogen hjemme, eller at alle er taget afsted.

• Vi krypterer vores forbindelser for at beskytte dine data. Dine placeringsoplysninger deles ikke uden for Nest uden din tilladelse.

• Du kan få flere oplysninger om, hvordan vi beskytter dine data, på Nests website.

Sørg for, at mobildata og Wi-Fi er aktiveret i telefonens indstillinger, så du får den bedst mulige oplevelse. Når du åbner Nest-appen, får du besked, hvis du har foretaget nogen ændringer på din telefon, der påvirker Home/Away Assist.