Problemen met gaten of ontbrekende delen in de videogeschiedenis oplossen

Als je een Nest Aware-abonnement met continue video-opnamen hebt, zie je alleen gaten in de Beeldlijn van de camera als de camera uitgeschakeld of offline was. Gebruik dit artikel om te bepalen waarom de camera mogelijk geen opnamen heeft gemaakt.

Herinnering: Als je een abonnement met op gebeurtenissen gebaseerde opnamen hebt, zijn gaten in de Beeldlijn van de camera normaal. Voor hulp met de geschiedenis van op gebeurtenissen gebaseerde opnamen gebruik je dit artikel voor probleemoplossing.

Een deel van de videogeschiedenis ontbreekt

Als een deel van je videogeschiedenis ontbreekt, zijn er momenten geweest dat je camera geen video aan het streamen was. Wanneer je de video van die ontbrekende momenten wilt bekijken, is het scherm van de app zwart en staat er Geen video.
  • Misschien heeft je camera zichzelf uitgeschakeld op basis van de instellingen van de Thuis/Afwezig-functie.
  • Ook als je een handmatig schema hebt gemaakt, kan de camera zichzelf hebben uitgeschakeld.
  • Misschien kreeg de camera geen stroom meer. Controleer de stroomadapter en het stopcontact. Ga na of er misschien een stroomstoring in de buurt is geweest.
  • Mogelijk is er sprake van een servicestoring.
  • Misschien is er een probleem met de wifi-verbinding. Mogelijk moet je problemen met de wifi-verbinding oplossen.

De hele videogeschiedenis ontbreekt

Je hebt een actief abonnement op Nest Aware (betaald of op proef) nodig. Anders neemt de camera geen videobeelden op.
In de volgende gevallen wordt de hele videogeschiedenis gewist en kun je alleen de live beelden bekijken:
  • De proefperiode van Nest Aware is verlopen voordat je je hebt aangemeld voor een betaald abonnement.
  • De eigenaar van het Nest-huis heeft het betaalde abonnement op Nest Aware opgezegd.
  • Het abonnement op Nest Aware is automatisch beëindigd omdat de bijbehorende creditcard is verlopen. Voordat we dat doen, sturen we de eigenaar van het Nest-huis een aantal e-mails met het verzoek de betaalgegevens te updaten.
Opmerking: Je kunt de videogeschiedenis niet bekijken via een openbare of een met een wachtwoord beschermde link (in plaats van de Nest-app). In zulke gevallen is livestreaming de enige optie.