Problemen met ontbrekende videogeschiedenis oplossen

• Heb je Nest Aware met 24/7 videogeschiedenis (ook wel CVR of continue video-opname genoemd), dan zie je alleen onderbrekingen in de videogeschiedenis van je camera als je camera uit of offline is geweest. Gebruik dit artikel om te bepalen waarom je camera mogelijk geen video heeft opgenomen.

• Heb je Nest Aware met videogeschiedenis van gebeurtenissen, dan zijn onderbrekingen in de videogeschiedenis normaal. Voor hulp bij de videogeschiedenis van gebeurtenissen gebruik je dit artikel voor probleemoplossing.

Sommige videogeschiedenis ontbreekt

Als er een deel van je videogeschiedenis ontbreekt, zijn er momenten geweest dat je camera geen videobeelden in de cloud heeft opgeslagen. Als je de video van die ontbrekende momenten wilt bekijken, is het scherm van de app zwart en staat er Geen video. Er zijn een paar redenen waarom een deel van de videogeschiedenis kan ontbreken.
  • Misschien heeft je camera zichzelf uitgezet op basis van je instellingen voor Thuis of Afwezig. Check en update je instellingen zo nodig. Hoe Nest-camera's automatisch overschakelen naar Thuis of Afwezig
  • Als je een handmatig schema gebruikt voor de camera, kan je camera automatisch zijn uitgezet. Check je schema-instellingen. Een handmatig schema voor de camera instellen
  • Misschien kreeg de camera geen stroom meer.
    • Als je een camera of deurbel hebt die op batterijvoeding werkt
      • Check of de batterij is opgeladen. Sluit je apparaat met de meegeleverde USB-kabel aan op een stopcontact. De app stuurt je meldingen als je batterij bijna leeg is, zodat je deze kunt opladen voordat hij echt leeg is.
      • Camera's op batterijvoeding uploaden lokaal opgeslagen video's naar de cloud zodra ze weer verbinding met internet hebben. Dit kan even duren, maar vult als het goed is een deel van de onderbrekingen in de geschiedenis aan.
    • Als je camera of deurbel stroom krijgt via netvoeding:
      • Voor camera's: Check of de voedingsadapter is aangesloten en of het stopcontact werkt.
        • Check bij je energiebedrijf of er een stroomstoring is geweest.
      • Voor deurbellen: Ga naar de zekeringkast en check of de deurbel is ingeschakeld.
        • Als je een Nest Doorbell (batterij) hebt die op de stroomvoorziening in je huis is aangesloten, moet hij video blijven opnemen.
  • Check of er een grote servicestoring is geweest.
  • Misschien is er een probleem met de wifi-verbinding. Mogelijk moet je problemen met de wifi-verbinding oplossen.
  • Er kan een internetstoring zijn geweest. Vraag dit na bij je serviceprovider.

De volledige videogeschiedenis ontbreekt

Je hebt een actief abonnement op Nest Aware (betaald of op proef) nodig. Anders neemt de camera geen videobeelden op.
In de volgende gevallen wordt de hele videogeschiedenis gewist en kun je alleen de live beelden bekijken:
  • De proefperiode van Nest Aware is verlopen voordat je je hebt aangemeld voor een betaald abonnement.
  • De eigenaar (Nest-app) of beheerder (Home-app) van het huis heeft een betaald Nest Aware-abonnement opgezegd.
  • Het abonnement op Nest Aware is automatisch beëindigd omdat de bijbehorende creditcard is verlopen. Voordat dit gebeurt, sturen we de eigenaar van het Nest-huis een aantal e-mails met het verzoek de betaalgegevens te updaten.

Opmerking: Je kunt de videogeschiedenis niet bekijken via een openbare of een met een wachtwoord beschermde link (in plaats van de Nest-app). In zulke gevallen is livestreaming de enige optie.