To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Night Vision aktiveras inte

Om kameran inte växlar till eller från Night Vision automatiskt när ljusförhållandena ändras kan du se en rosa, blå eller lila nyans när kameran streamar video

1. Kontrollera att Night Vision är inställt på Auto

Home-appen

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter
  3. Tryck länge på enhetens ruta  Mer More menu  Inställningar .
  4. Tryck på Video. Välj Auto under Night Vision.

Nest-appen

1. Välj önskad kamera på startskärmen.
  2. Tryck på Settings ikon för Nest-inställningar Night Vision.
  3. Flytta reglaget till Off, Auto eller Always on

2. Se till att inga lampor lyser in i kameraobjektivet.

Ibland kan starka lampor försena eller förhindra att kameran växlar till Night Vision.

3. Återställ Night Vision eller starta om kameran

Vilken metod du använder beror på vilken app du konfigurerade kameran med.

• Home-appen: Öppna kamerainställningarna, inaktivera Night Vision och aktivera det igen.
  • Nest-appen: Koppla ur kameran, vänta i tio sekunder och koppla sedan in den igen. Då startas kameran om och wifi-anslutningen återställs.