To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Night Vision slår seg ikke på

Hvis kameraet ikke bytter automatisk til eller fra Night Vision når lysforholdene endrer seg, kan det hende du ser et rosa, blått eller lilla fargeskjær i videostrømmen til kameraet.

1. Sørg for at Auto er valgt for Night Vision

Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter
  3. Trykk og hold på brikken for enheten  Mer More menu Innstillinger .
  4. Trykk på Video. Under Night Vision velger du Auto.

Nest-appen

1. Velg kameraet på startskjermen.
  2. Trykk på innstillingene Innstillinger for Nest-ikon Night Vision.
  3. Skyv bryteren til Off (Av), Auto eller Always on (Alltid på).

2. Sjekk at utelampene ikke lyser inn i kameralinsen

I noen tilfeller kan sterkt lys forsinke eller hindre at kameraet bytter til Night Vision.

3. Tilbakestill Night Vision, eller start kameraet på nytt

Hvilken metode du bruker, avhenger av hvilken app du bruker til å konfigurere kameraet.

• Home-appen: Gå til kamerainnstillingene, slå Night Vision av og deretter på igjen.
  • Nest-appen: Koble fra kameraet, og vent i 10 sekunder før du kobler det til igjen. Kameraet starter på nytt, og wifi-tilkoblingen tilbakestilles.