Nachtzicht gaat niet aan

Als je camera niet automatisch naar of van Nachtzicht schakelt wanneer de lichtomstandigheden veranderen, kan de videostream van je camera een roze, blauwe of paarse tint hebben:

• Controleer of Nachtzicht op Automatisch staat. Selecteer de gewenste camera in het startscherm van de Nest-app. Tik op Instellingen Pictogram voor Nest-instellingen en dan Nachtzicht. Zet de schakelaar op UitAutomatisch of Altijd aan.
  • Controleer of de buitenverlichting niet in de cameralens schijnt. Soms kan de camera als gevolg van zeer heldere verlichting niet nauwkeurig zien wanneer het donker is en schakelt hij niet of vertraagd over naar Nachtzicht.
  • Je kunt het probleem misschien verhelpen door je camera 5 minuten los te koppelen en dan weer aan te sluiten.

Kan de camera de verbinding niet vasthouden, volg dan deze uitgebreide instructies voor wifi-problemen:

Problemen oplossen met een Google Nest Cam die de verbinding verbreekt of als offline in de Nest-app wordt weergegeven >