To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Pimeänäkö ei käynnisty

Jos kamera ei automaattisesti vaihda pimeänäköä päälle tai pois päältä valaistuksen muuttuessa, saatat nähdä vaaleanpunaisen, sinisen tai violetin sävytyksen, kun katsot kameran videostriimiä.

1. Varmista, että pimeänäköasetus on Automaattinen.

Home-sovellus

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään  Lisää More menu  Asetukset .
  4. Valitse Video. Valitse Pimeänäkö-kohdasta Automaattinen.

Nest-sovellus

1. Valitse aloitusnäytöltä haluamasi kamera.
  2. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake Pimeänäkö.
  3. Vaihda asetukseksi Pois päältä, Automaattinen tai Aina päällä

2. Varmista, että valot eivät osoita suoraan kameran linssiin.

Kirkkaat valot voivat joskus estää kameraa vaihtamasta pimeänäköön tai viivästyttää sitä.

3. Nollaa Pimeänäkö tai käynnistä kamera uudelleen

riippuen siitä, millä sovelluksella olet ottanut kameran käyttöön.

• Home-sovellus: Avaa kameran asetukset ja laita pimeänäkö ensin pois päältä ja sitten uudelleen päälle.
  • Nest-sovellus: Irrota kameran johto 10 sekunniksi ja liitä se sitten takaisin. Tämä käynnistää kameran uudelleen ja nollaa Wi-Fi-yhteyden.