Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nattesyn aktiveres ikke

Hvis dit kamera ikke automatisk skifter til eller fra Nattesyn, når lysforholdene ændrer sig, kan kameraets videostream få en lyserød, blå eller lilla farvetone, når du ser den

1. Sørg for, at Nattesyn er indstillet til Automatisk

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Video. Vælg Automatisk under Nattesyn.

Nest-appen

1. Vælg det ønskede kamera på startskærmen.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger Night Vision [Nattesyn].
  3. Kontakten kan indstilles til Off [Fra], Auto [Automatisk] eller Always on [Altid slået til]

2. Sørg for, at der ikke er lys, der skinner ind i kameralinsen

I nogle tilfælde kan skarpt lys forsinke eller forhindre kameraet i at skifte til Nattesyn.

3. Nulstil Nattesyn, eller genstart dit kamera

Hvilken af disse løsninger du skal bruge, afhænger af hvilken app du har brugt til at konfigurere dit kamera.

• Home-appen: Gå til kameraindstillingerne, deaktiver Nattesyn, og aktivér funktionen igen.
  • Nest-appen: Træk stikket ud af kameraet, vent 10 sekunder, og sæt det derefter i igen. Denne handling genstarter kameraet og nulstiller Wi-Fi-forbindelsen.