To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videon striimausviiveiden ongelmankorjaus

Kameran livevideostriimin ja reaaliaikaisen tapahtuman välillä voi toisinaan olla viivettä. Kuten muissakin videostriimauspalveluissa, odotettavissa voi olla pieni viive (ehkä muutama sekunti), mutta jos viive on pidempi, kokeile näitä keinoja:

• Jos puhelimessasi on paljon avoimia sovelluksia, ne voivat hidastaa puhelimen yleistä toimintaa. Kokeile sulkea joitain sovelluksia, kuten Home-sovellus tai Nest-sovellus, ja avaa sitten vain sovellus, jota tarvitset videon katsomiseen.
  • Jos viive on vähintään 10 sekuntia ja se tapahtuu, kun olet jo katsonut videota pitkään, palaa sovelluksen aloitusnäytölle ja päivitä yhteys napauttamalla kameraa uudelleen.
  • Kokeile sulkea Home- tai Nest-sovellus ja avata se uudelleen. Jos tämä ei auta, kokeile käynnistää puhelin tai muu laite uudelleen.
  • Myös hidas verkkoyhteys voi aiheuttaa videoon viivettä. Tee langattoman verkon häiriöiden vianetsintä
  • Muut kotisi laitteet saattavat käyttää paljon kaistanleveyttä. Voit estää laitetta käyttämästä kaistanleveyttä väliaikaisesti sulkemalla sovelluksen tai ohjelman manuaalisesti, katkaisemalla sen Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden tai sammuttamalla sen.
  • Videostriimissä voi olla viivettä, jos kamera, puhelin, tabletti tai tietokone on yhdistetty Wi-Fi-toistimeen, joka pidentää välitysaikaa siihen yhdistetyillä laitteilla. Tässä tapauksessa liitä kamera suoraan Wi-Fi-reitittimeen, jotta voit vähentää viivettä.
  • Kameran videostriimin viive voi myös johtua hitaasta verkkoyhteydestä.

Lue lisää langattoman verkon häiriöistä ja niiden korjaamisesta