To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videokvaliteten for Nattsyn er dårlig

Videokvaliteten for Nattsyn kan påvirkes av lav internett-hastighet og andre problemer. Men de fleste Nattsyn-spesifikke problemene forårsakes av kameraets infrarøde lys som reflekteres av en overflate i nærheten av kameraet, for eksempel en hylle, et vindu, et vindusgitter eller en vegg. Symptomer inkluderer

• en stor lys eller mørk ring i videoen
  • at en del av videoen preges av en lys hvitfarge eller matthet (vanligvis på siden av videoen)

Nedenfor finner du noen løsninger du kan prøve. Sjekk kameraets visning i Nest-appen etter hver løsning:

• Rengjør linsen med en myk klut som er laget for å rengjøre optikk. Støv, fingeravtrykk og støv kan føre til dårlig bildekvalitet.
  • Snu kameraet ditt slik at alle nærliggende overflater og gjenstander (for eksempel en vegg) ikke er synlige. Hvis du har en Google Nest videoringeklokke, kan du montere kilen slik at kameraet snus vekk fra nærliggende objekter.
  • Bruk Nest-appen til å zoome og forbedre, og beskjær bort overflater og gjenstander som kan være årsaken til det sterke lyset.
  • Hvis det vises en lys, hvit form langs kanten, samtidig som alt annet er for mørkt, kan problemet være en overflate som er for nær kameraets synsvinkel (for eksempel en vegg). Snu kameraet ditt slik at overflaten er utenfor visningen.
  • Flytt nærliggende gjenstander som kan reflektere det infrarøde lyset.
  • Hvis du har en Nest Hello videoringeklokke og du allerede har montert kilen, kan du bruke appen til å zoome og forbedre for å skjære vekk sterkt lys eller refleksjoner.

Hvis kameraet ditt ikke forblir tilkoblet, kan du prøve å feilsøke når Google Nest Cam kobler fra eller er frakoblet i Nest-appen.