To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Stödet för Dropcam och Dropcam Pro har upphört

Dropcam lanserades för över tio år sedan och var en av de första smarta kamerorna på marknaden. Vi fattade det svåra beslutet att avsluta stödet för Dropcam och Dropcam Pro från och med den April 8, 2024. Dessa kameror kan inte ansluta till appen, streama eller spela in video.

Vad detta innebär för dig:

• Stödet för Dropcam har upphört. Du kan inte använda Nest-appen för att kontrollera statusen för Dropcam, se livestreamar, ta emot aviseringar eller ändra inställningar.

• Prenumerationen på Nest Aware har inte sagts upp automatiskt. Om din Nest Aware-prenumeration omfattar alla enheter i hemmet fortsätter den att fungera med alla andra Nest-kameror i hemmet.

• Om du har en prenumeration på 1:a generationens Nest Aware per enhet och vill avsluta den måste du säga upp prenumerationen på home.nest.com. Om du redan har ett Google-konto kan du säga upp den via Google Home-appen.

• Din videohistorik är inte längre tillgänglig från och med April 8, 2024.

Mer information finns i detta foruminlägg.

Så här ser du vilken Dropcam du har

Den tydligaste skillnaden mellan de två
Dropcam-enheterna är att Dropcam Pro har ett svart stativ
och Dropcam ett grått. På grund av små
skillnader i storlek på de två kamerorna är stativen inte utbytbara. I tabellen nedan visas andra viktiga skillnader mellan de två enheterna.
Dropcam vs Dropcam Pro
  Dropcam Dropcam Pro
Konfigurering Mac eller PC iPhone, iPad och iPod Touch med Bluetooth LE
samt Mac eller PC
Högsta videoupplösning 720p HD 720p HD
Synfält 107° 130°
Bildsensor 1/4 tum, 1 megapixel 1/3 tum, 3 megapixel
Zoomdjup 4x 8x
Nätverksfrekvenser 2,4 GHz 2,4 och 5 GHz
Antal infraröda LED-lampor 6 (sen modell), 12 (tidig modell) 8
Lins Komposit Glas
Färg Grå Svart

Mer om Dropcam och Dropcam Pro

Med båda Dropcam-kamerorna får du fantastisk HD-bild, men Dropcam Pros glaslins och större bildsensor ger en skarpare bild med fylligare färger. Detta möjliggör även tydligare närbilder när du zoomar in.

Båda kamerorna kan ansluta till wifi-nätverk av typen 802.11 b, g och n på 2,4 GHz-bandet. Dropcam Pro ansluter även till 802.11n-nätverk på 5 GHz-bandet.

Recycling your Dropcam

We can help recycle your Dropcam. You can request shipping at no additional charge. Our third-party recycling partner will send a postage-paid shipping label to your inbox. Learn how.