To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Dropcamin ja Dropcam Pron tuki päättynyt

Dropcam lanseerattiin yli 10 vuotta sitten ja se oli yksi markkinoiden ensimmäisistä älykameroista. Teimme vaikean päätöksen lopettaa Dropcamin ja Dropcam Pron tuki April 8, 2024 alkaen. Nämä kamerat eivät voi muodostaa yhteyttä sovellukseen, striimata tai kuvata videota.

Mitä tämä vaikuttaa sinuun:

• Dropcamin tuki on päättynyt. Nest-sovelluksessa ei voi tarkistaa Dropcamin tilaa, katsoa livestriimejä, saada ilmoituksia tai muuttaa asetuksia.

• Nest Aware ‑tilaustasi ei ole peruttu automaattisesti. Jos Nest Aware ‑tilaus kattaa kaikki kotisi laitteet, se toimii myös muiden kodin Nest-kameroiden kanssa.

• Jos sinulla on laitekohtainen 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaus ja haluat perua sen, sinun on peruttava tilaus osoitteessa home.nest.com. Jos sinulla on jo Google-tili, voit peruuttaa tilauksen Google Home ‑sovelluksen kautta.

• Videohistoriasi ei ole enää käytettävissä April 8, 2024 alkaen.

Jos haluat lisätietoja, lue tämä postaus yhteisöfoorumilla.

Näin tunnistat Dropcamisi mallin

Näiden kahden
Dropcamin näkyvin ero on, että Dropcam Prossa on musta jalusta,
kun taas Dropcamissa on harmaa jalusta. Kameroiden pienen
kokoeron takia jalustoja ei voi vaihtaa keskenään. Alla olevasta taulukosta näet muut näiden työkalujen tärkeimmät erot.
Dropcam vs Dropcam Pro
  Dropcam Dropcam Pro
Käyttöönotto Mac tai PC Bluetooth LE ‑yhteensopiva iPhone, iPad,
iPod Touch sekä Mac tai PC
Videon enimmäisresoluutio 720p HD 720p HD
Kuva-ala 107° 130°
Kuvantunnistin 1/4", 1 megapikseli 1/3", 3 megapikseliä
Zoomauksen syvyys 4x 8x
Verkon taajuudet 2,4 GHz 2,4 ja 5 GHz
Infrapuna-LEDien määrä 6 (uudempi malli); 12 (aiempi malli) 8
Linssi Komposiitti Lasi
Väri Harmaa Musta

Lisätietoja Dropcamista ja Dropcam Prosta

Molemmissa Dropcameissa on kaunis HD-kuva, mutta Dropcam Pron täyslasinen linssi ja suurempi kuvantunnistin tuottavat terävämmän kuvan ja kirkkaammat värit. Myös lähikuvat ovat selkeämpiä lähennettäessä.

Molemmat kamerat voivat yhdistää 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoihin 802.11 b, g ja n. Dropcam Pro yhdistää myös 5 GHz:n 802.11n-verkkoihin.

Recycling your Dropcam

We can help recycle your Dropcam. You can request shipping at no additional charge. Our third-party recycling partner will send a postage-paid shipping label to your inbox. Learn how.