To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ta loss en Nest-kamera eller Nest-dörrklocka från ett stativ eller fäste

Välj önskad kamera eller dörrklocka från Google Nest nedan om du vill ha anvisningar om hur den ska tas bort från ett stativ eller fäste.

Nest Cam (med kabel, Indoor, 2:a generationen)

Obs! Nest Cam (med kabel) kan inte lossas från stället.

Ta bort kameran från monteringsplattan genom att ta tag i kameran från basen (inte kamerahuvudet) och vrida den moturs. Kameran klickar till när den lossnar från väggfästet.

Nest Cam (med batteri)

Om du inte installerade kameran med en strömkabel måste du ta loss den regelbundet för att ladda batteriet.

Ta bort säkerhetsöglan från väggfästet

Om du har installerat säkerhetsöglan följer du de här anvisningarna för att ta bort den.

1. Öppna öglan genom att dra ned fliken tills den kan glida av väggfästet.
  2. När du har tagit bort kameran kan du använda öglan som ett armband för att bära kameran på ett säkert sätt.

Ta bort kameran från väggfästet

Väggfästet har en stark magnet. Håll i kameran och dra loss den från plattan.

Ta bort kameran från stativet

Du tar bort kameran från stativet genom att helt enkelt hålla i kamerastativets fot och dra loss kameran.

Nest Cam Indoor

nest camera indoor parts

Ta bort kameran från väggfästet

Nest Cam Indoor fästs mot monteringsplattan av metall med en stark magnet. Du tar bort den från monteringsplattan genom att ta tag i kameran och dra.

Ta bort kameran från det magnetiska stativet

Du tar bort kameran från stativet genom att vrida på metallringen högst upp på stativet.

Nest Cam IQ för inomhusbruk

• Om du har ställt Nest Cam IQ för inomhusbruk på en hylla eller annan plan yta behöver du inte göra något mer. Det går inte att ta bort stativet och foten från kamerakroppen.
  • Om du har monterat kameran med väggfästet skruvar du loss foten från fästet. Sedan kan du ta bort skruvarna som du har skruvat fast fästet i väggen eller taket med.

Cam IQ animated turning wall mount

• Obs! Om kameran sitter på ett stativ med tre ben håller du i kameran när du tar bort den från stativet.

Nest Doorbell (batteri)

Använd lossningsverktyget som medföljer i förpackningen. Om du inte har verktyget till hands kan du använda en vanlig skruvmejsel. Sätt verktyget eller skruvmejseln i hålet högst upp på dörrklockan och dra dörrklockan uppåt och bort från väggen.

Nest Doorbell (med ledning)

Ta bort Nest Doorbell (med ledning) från hållaren med det medföljande lossningsverktyget. Du kan även använda ett gem eller häftstift.

nest hello unlocker

1. Sätt verktyget i hålet på dörrklockans undersida.
  2. Tryck uppåt tills dörrklockan lossnar från hållaren.
  3. Ta tag i dörrklockans undersida och dra bort den ur hållaren och bort från väggen.

thumb tack insert

Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor fästs mot metallplattan med en stark magnet. Du tar bort kameran genom att ta tag i den och dra loss den från magneten.

Nest Cam IQ för utomhusbruk

Nest Cam IQ för utomhusbruk har ett lås så att den ska sitta säkert på väggen. Du behöver skruva loss kameran från foten med den medföljande insexnyckeln.

Obs! Om insexnyckeln har kommit bort kan du köpa en insexnyckel på 2,5 mm i järnhandeln.

nest cam hexkey line

1. Sätt insexnyckeln i hålet på kamerans fot.
  2. Vrid insexnyckeln moturs. Kameran ska lossna så att du kan ta ner den från väggen.

Removing a Nest Cam outdoor IQ