To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fjern Nest-kameraet eller -ringeklokken fra stativet eller festet

Velg Google Nest-kameraet ditt eller -ringeklokken din i denne artikkelen for å finne ut hvordan du fjerner produktet fra stativet eller festet.

Nest Cam (med ledning, innendørs, 2. generasjon)

Merk: Nest Cam (med ledning) kan ikke kobles fra stativet.

Hvis du vil ta ned kameraet fra veggplaten, griper du kameraet fra undersiden (ikke kamerahodet) og vrir det mot klokken. Kameraet lager en klikkelyd når det løsner fra veggfestet.

Nest Cam (med batteri)

Hvis du ikke har montert kameraet med en strømkabel, må du ta det ned med jevne mellomrom og lade batteriet.

Fjern sikkerhetsløkken fra veggfestet

Hvis sikkerhetsløkken er montert, viser denne veiledningen deg hvordan du tar den av.

1. Åpne løkken ved å dra ned fliken til den kan gli av veggfestet.
  2. Når du har tatt ned kameraet, kan du feste løkken rundt håndleddet slik at du ikke mister kameraet mens du bærer det.

Fjern kameraet fra veggfestet

Veggfestet bruker en sterk magnet. Ta tak i undersiden av kameraet, og trekk det bort fra platen.

Fjern kameraet fra stativet

Du fjerner kameraet fra stativet ved å ta tak i undersiden av kamerastativet og trekke det vekk fra undersiden.

Nest Cam Indoor

nest camera indoor parts

Fjern kameraet fra veggfestet

Nest Cam Indoor kan festes til metallveggenplaten med en sterk magnet. Hvis du vil fjerne den fra veggplaten, tar du tak i undersiden av kameraet og trekker det bort fra metallplaten.

Fjern kameraet fra magnetstativet

For å fjerne kameraet fra stativet fester du metallringen på toppen av stativet og skrur av ringen.

Nest Cam IQ Indoor

• Hvis du har plassert Nest Cam IQ Indoor på en overflate, for eksempel en hylle, trenger du ikke å gjøre noe mer. Stativet og undersiden kan ikke kobles fra kamerahodet.
  • Hvis du har montert kameraet med veggfestet, roterer du undersiden av kameraet til det løsner fra festet. Deretter kan du fjerne skruene som holder festet på plass på veggen eller i taket.

Cam IQ animated turning wall mount

• Merk: Hvis du har festet kameraet til en tripod, må du holde kameraets underside når du fjerner det fra tripoden.

Nest Doorbell (batteri)

Bruk demonteringsverktøyet som følger med i esken. Hvis du ikke har verktøyet, kan du bruke et flatt skrujern. Sett verktøyet eller skrujernet inn i hullet på toppen av ringeklokken, og trekk ringeklokken opp og bort fra veggen.

Nest Doorbell (med ledning)

For å fjerne Nest Doorbell (med ledning) fra basen, bruk de medfølgende løsneverktøyene. Du kan også bruke en binders eller tegnestift.

nest hello unlocker

1. Sett verktøyet i hullet på undersiden av ringeklokken.
  2. Trykk oppover til ringeklokken løsner fra undersiden.
  3. Ta tak i bunnen av ringeklokken, og trekk den vekk fra veggen og vekk fra basen.

thumb tack insert

Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor kan festes på denne metallplaten med en sterk magnet. Hvis du vil fjerne kameraet fra undersiden, tar du tak i kameraet og trekker det bort fra magneten.

Nest Cam IQ Outdoor

Nest Cam IQ Outdoor bruker en lås for sikker festing til veggen din. Du må bruke unbrakonøkkelen som følger med, for å koble kameraet fra basen.

Merk: Hvis du mister unbrakonøkkelen, kan du kjøpe en 2,5 mm unbrakonøkkel fra en lokal jernvarebutikk.

nest cam hexkey line

1. Sett unbrakonøkkelen inn i hullet på undersiden av kameraet.
  2. Snu unbrakonøkkelen mot klokken, så skal kameraet løsne fra veggen.

Removing a Nest Cam outdoor IQ