Een Nest-camera van de standaard of montagesteun afhalen

Nest biedt verschillende binnen- en buitencamera's. Volg de stappen in dit artikel om je camera van de standaard of montagesteun af te halen.

Elke camera is anders. Kies hieronder je camera voor meer informatie.

Binnencamera's

Nest Cam Indoor

Google Nest Cam Indoor-camera's bestaan uit drie onderdelen:

• De camerakop waarop de voedingskabel wordt aangesloten
  • Een metalen ring die om de camera heen zit
  • Een magnetische standaard

In de verpakking vind je ook:

• Een metalen montagesteun
  • Een voedingsadapter en -kabel
nest camera indoor parts

De camera is vooraf op de magnetische basis gemonteerd, zodat je hem op een vlakke ondergrond kunt plaatsen. De standaard draait en kantelt, zodat je de camera alle kanten op kunt richten.

Je camera van de montagesteun verwijderen

De Nest Cam Indoor wordt met een sterke magneet op de metalen montagesteun bevestigd. Als je hem van de montagesteun wilt afhalen, houd je de basis van de camera vast en trek je de camera los van de montagesteun.

Je camera van de magnetische standaard afhalen en in plaats daarvan een statief gebruiken

Als je je camera van de standaard wilt afhalen en in plaats daarvan een statief wilt gebruiken, pak je de metalen ring aan de bovenkant van de standaard beet en draai je eraan om de ring los te schroeven. Als je wilt, kun je de camera daarna op een statief schroeven.

Nest Cam IQ indoor

• Als je de Google Nest Cam IQ indoor los op een vlakke ondergrond hebt geplaatst, hoef je verder niets te doen. De standaard en basis kunnen niet van de camerakop worden verwijderd.

• Als je de optionele montagesteun hebt gebruikt, draai je aan de basis van de camera (niet aan de kop) totdat deze loskomt van de steun. Daarna kun je de schroeven verwijderen waarmee de steun aan de wand of het plafond is bevestigd.

Cam IQ animated turning wall mount

• Als je de camera op een statief hebt bevestigd, zorg je ervoor dat je de basis van de camera (en niet de kop) beetpakt wanneer je hem van het statief afhaalt.

Buitencamera's en videodeurbel

Nest Hello

De Google Nest Hello is ontworpen om in de montagesteun te klikken. Als je de camera van de basis wilt afnemen, heb je de meegeleverde ontgrendelaar of een opengevouwen paperclip nodig.

nest hello unlocker

1. Steek de ontgrendelaar in het gat onderop je Nest Hello.
  2. Druk omhoog totdat je Hello van de basis springt.
  3. Houd je camera onderaan vast en trek hem van de wand en van de basis af.

thumb tack insert

Nest Cam Outdoor

De Google Nest Cam Outdoor wordt geleverd met een bijgevoegde weerbestendige kabel. Je schroeft een metalen plaat aan de wand op de plek waar je de camera wilt monteren. Je camera wordt met een sterke magneet op deze metalen plaat bevestigd.

Als je de camera van de basis wilt afhalen, houd je de camera vast en trek je hem los van de magneet.

Nest Cam IQ outdoor

nest cam hexkey line

Je Google Nest Cam IQ outdoor heeft een vergrendeling waarmee hij stevig aan de wand kan worden vastgezet. Je moet de meegeleverde inbussleutel gebruiken om je camera van de basis los te maken. Als je de inbussleutel kwijtraakt, kun je een inbussleutel van 2,5 mm (3/32 inch) kopen bij de plaatselijke bouwmarkt.

Steek de inbussleutel in het gat in de basis van je Nest Cam IQ outdoor. Als je de inbussleutel linksom draait, komt de camera los van de muur.

Removing a Nest Cam outdoor IQ