To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De Nest-camera of -deurbel van de standaard of montagesteun verwijderen

Kies je Google Nest-camera of -deurbel in dit artikel voor instructies om hem van de standaard of montagesteun te verwijderen.

Nest Cam (netvoeding, indoor, 2e generatie)

Opmerking: De Nest Cam (netvoeding) kan niet worden losgemaakt van de standaard.

Als je de camera van de montagesteun wilt verwijderen, pak je de camera aan de onderkant vast (niet aan de camerakop) en draai je hem linksom. De camera klikt als hij wordt losgemaakt van de montagesteun.

Nest Cam (batterij)

Als je de camera niet met een stroomkabel hebt geïnstalleerd, moet je hem regelmatig loshalen om de batterij op te laden.

De veiligheidskabel van de montagesteun verwijderen

Als je de veiligheidskabel hebt gemonteerd, gebruik je deze instructies om de kabel te verwijderen.

1. Open de kabellus door het lipje omlaag te trekken totdat je hem van de montagesteun kunt halen.
  2. Nadat je de camera hebt verwijderd, kun je de lus als polsband gebruiken om de camera op een veilige manier te dragen.

Je camera van de montagesteun verwijderen

De montagesteun heeft een sterke magneet. Pak de basis van de camera beet en trek hem los van de montagesteun.

Je camera van de standaard verwijderen

Als je je camera van de standaard wilt afhalen, pak je de basis van de camerastandaard beet en trek je de camera van de basis af.

Nest Cam Indoor

nest camera indoor parts

Je camera van de montagesteun verwijderen

De Nest Cam Indoor wordt met een sterke magneet op de metalen montagesteun bevestigd. Als je hem van de montagesteun wilt afhalen, pak je de basis van de camera beet en trek je de camera los van de montagesteun.

Je camera van de magnetische standaard afnemen

Als je je camera van de standaard wilt afhalen, pak je de metalen ring bovenaan de standaard vast en draai je eraan om de ring los te schroeven.

Nest Cam IQ indoor

• Als je de Nest Cam IQ indoor op een oppervlak zoals een plank hebt geplaatst, hoef je verder niets te doen. De standaard en basis kunnen niet van de camerakop worden verwijderd.
  • Als je je camera met de montagesteun hebt geïnstalleerd, draai je aan de basis van de camera totdat hij loskomt van de steun. Daarna kun je de schroeven verwijderen waarmee de steun aan de wand of het plafond is bevestigd.

Cam IQ animated turning wall mount

• Opmerking: Als je de camera op een statief hebt bevestigd, zorg je ervoor dat je de basis van de camera beetpakt terwijl je hem van het statief verwijdert.

Nest Doorbell (batterij)

Gebruik de meegeleverde ontgrendelingstool. Als je de tool niet hebt, kun je ook een platkopschroevendraaier gebruiken. Steek de tool of de schroevendraaier in het gat bovenin de deurbel en trek de deurbel omhoog en van de muur af.

Nest Doorbell (netvoeding)

Als je de Nest Doorbell (netvoeding) van de basis wilt afhalen, gebruik je de meegeleverde ontgrendelingstool. Je kunt ook een paperclip of punaise gebruiken.

nest hello unlocker

1. Steek de tool in het gat onderop je deurbel.
  2. Druk omhoog totdat je deurbel van de basis springt.
  3. Houd de deurbel onderaan vast en trek hem van de wand en van de basis af.

thumb tack insert

Nest Cam outdoor

De Nest Cam outdoor wordt met een sterke magneet aan deze metalen montagesteun bevestigd. Als je de camera van de basis wilt afhalen, houd je de camera vast en trek je hem los van de magneet.

Nest Cam IQ outdoor

Je Nest Cam IQ outdoor heeft een vergrendeling waarmee hij stevig aan de wand kan worden vastgezet. Je moet de meegeleverde inbussleutel gebruiken om je camera van de basis los te maken.

Opmerking: Als je de inbussleutel kwijtraakt, kun je een inbussleutel van 2,5 mm (3/32 inch) kopen bij de plaatselijke bouwmarkt.

nest cam hexkey line

1. Steek de inbussleutel in het gat in de basis van je camera.
  2. Als je de inbussleutel linksom draait, komt de camera los van de muur.

Removing a Nest Cam outdoor IQ