To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fjern Nest-kameraet eller -dørklokken fra sin holder eller sit vægbeslag

Vælg dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke i denne artikel for at få vejledning i, hvordan du fjerner enheden fra sin holder eller sit vægbeslag.

Nest Cam (med ledning, indendørs, 2. generation)

Bemærk! Nest Cam (med ledning) kan ikke tages ud af holderen.

Hvis du vil fjerne kameraet fra vægmonteringsplade, skal du tage fat i kameraets base (ikke selve kameraet) og derefter dreje det mod uret. Det giver et klik, når kameraet løsnes fra vægbeslaget.

Nest Cam (med batteri)

Hvis du ikke har monteret dit kamera med et strømkabel, skal du tage det ned med jævne mellemrum for at oplade batteriet.

Fjern sikringsløkken fra vægbeslaget

Hvis du har monteret sikringsløkken, skal du følge denne vejledning for at fjerne den.

1. Åbn løkken ved at trække ned i stroppen, indtil den kan fjernes fra vægbeslaget.
  2. Når du har fjernet kameraet, kan du bruge løkken som håndledsrem, så du kan bære kameraet på sikker vis.

Fjern dit kamera fra vægbeslaget

Vægbeslaget anvender en stærk magnet. Tag fat i bunden af kameraet, og træk kameraet væk fra pladen.

Fjern dit kamera fra holderen

Du kan fjerne dit kamera fra holderen ved at tage fat i bunden af kameraholderen og derefter trække kameraet væk fra bunden.

Nest Cam Indoor

nest camera indoor parts

Fjern dit kamera fra vægbeslaget

Nest Cam Indoor fastgøres til vægmonteringspladen i metal ved hjælp af en stærk magnet. Du kan fjerne kameraet fra vægmonteringspladen ved at tage fat i bunden af kameraet og trække det væk fra metalpladen.

Fjern dit kamera fra den magnetiske holder

Du kan fjerne kameraet fra holderen ved at tage fat i metalringen øverst på holderen og dreje den for at løsne ringen.

Nest Cam IQ Indoor

• Hvis du har placeret dit Nest Cam IQ Indoor på en overflade som f.eks. en hylde, behøver du ikke at foretage dig noget. Holderen og bunden kan ikke tages af kameraet.
  • Hvis du har monteret dit kamera med vægbeslaget, skal du dreje kameraets bund, indtil den løsnes fra vægbeslaget. Du kan derefter fjerne de skruer, der holder vægbeslaget fast på væggen eller i loftet.

Cam IQ animated turning wall mount

• Bemærk! Hvis du har fastgjort kameraet til et kamerastativ, skal du sørge for at holde fast i kameraets bund, når du fjerner det fra stativet.

Nest Doorbell (med batteri)

Brug det frigørelsesværktøj, der fulgte med i æsken. Hvis du ikke har værktøjet, kan du bruge en skruetrækker med fladt hoved. Sæt værktøjet eller skruetrækkeren ind i hullet oven over dørklokken, og træk derefter dørklokken opad og væk fra væggen.

Nest Doorbell (med ledning)

Du kan fjerne din Nest Doorbell (med ledning) fra basen ved at bruge det medfølgende frigørelsesværktøj. Du kan også bruge en papirclips eller en tegnestift.

nest hello unlocker

1. Sæt værktøjet ind i hullet under din dørklokke.
  2. Tryk opad, indtil din dørklokke løsnes fra basen.
  3. Tag fat i bunden af din dørklokke, og træk den væk fra væggen og fra basen.

thumb tack insert

Nest Cam Outdoor

Dit Nest Cam Outdoor fastgøres til metalpladen med en stærk magnet. Du kan fjerne kameraet fra basen ved at tage fat i kameraet og trække det væk fra magneten.

Nest Cam IQ Outdoor

Dit Nest Cam IQ Outdoor fastgøres til en væg ved hjælp af en lås. Du skal bruge den medfølgende unbrakonøgle til at frigøre kameraet fra basen.

Bemærk! Hvis du mister din unbrakonøgle, kan du købe en unbrakonøgle på 2,5 mm i dit lokale byggemarked.

nest cam hexkey line

1. Indsæt unbrakonøglen i hullet i kameraets bund.
  2. Drej unbrakonøglen mod uret, indtil kameraet løsnes fra væggen.

Removing a Nest Cam outdoor IQ