To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameran tai ‑ovikellon uudelleenkäynnistys tai tehdasasetusten palautus

Google Nest ‑kameran tai ‑ovikellon uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palautus johtavat eri asioihin.

Uudelleenkäynnistys: Säilyttää kaikki asetuksesi. Yhteyden pitäisi muodostua samaan Wi-Fi-verkkoon. Tästä on hyötyä, jos laite jumiutuu, internetyhteyden muodostamisessa on ongelmia tai se ei muuten toimi normaalisti.

Tehdasasetusten palautus: Poistaa kaikki personoidut asetukset, koko videohistorian ja palauttaa tehdasasetukset. Wi-Fi-verkkoon ei muodosteta yhteyttä automaattisesti, ja sinun on otettava laite uudelleen käyttöön.

Uudelleenkäynnistys

Nest Cam Indoor (langallinen)

1. Irrota kameran virta-adapteri pistorasiasta.
  2. Odota 10 sekuntia.
  3. Kytke virta-adapteri takaisin pistorasiaan. Kamera käynnistyy uudelleen.

Nest Cam (akkukäyttöinen) tai Nest Cam valonheittimellä

1. Kytke kamera virtalähteeseen.
  2. Etsi palautuspainike kameran takaosasta.

Vinkki: Akkukäyttöisen Nest Camin palautuspainike on kameraosan takana.
  3. Paina painiketta viiden sekunnin ajan.
  4. Kamera käynnistyy uudelleen, ja tilavalo palaa tasaisen valkoisena.

Nest Cam (sisä- ja ulkokamera) tai Nest Cam IQ (sisä- ja ulkokamera)

1. Irrota kameran virta-adapteri pistorasiasta.
  2. Odota 10 sekuntia.
  3. Kytke virta-adapteri takaisin pistorasiaan. Kamera käynnistyy uudelleen.

Nest Doorbell (akkukäyttöinen)

1. Etsi palautuspainike ovikellon takaosasta.

Vinkki: Akkukäyttöisen Nest Doorbellin palautuspainike on ovikellon takana olevan USB-portin alla.
  2. Paina painiketta viiden sekunnin ajan.
  3. Ovikello käynnistyy uudelleen, ja tilavalo palaa tasaisen valkoisena.

Nest Doorbell (langallinen, 2. sukupolvi)

1. Etsi palautuspainike ovikellon takaosasta.

Vinkki: Nest Doorbellin (langallinen, 2. sukupolvi) palautuspainike on ovikellon takana olevan QR-koodin yläpuolella.
  2. Paina painiketta viiden sekunnin ajan.
  3. Ovikello käynnistyy uudelleen, ja tilavalo palaa tasaisen valkoisena.

Nest Doorbell (langallinen)

Jos ovikello on yhdistetty kodin ovikellon johtoihin:

1. Irrota ovikellon pohja työntämällä irrotustyökalu ovikellon pohjassa olevaan reikään. Voit käyttää myös nastaa tai paperiliitintä.

Vinkki: Älä kierrä ovikellon takaosaan kiinnitettyjä ruuveja auki.

1. Paina ovikellon takana olevaa painiketta irrotustyökalulla noin 10 sekuntia. Ovikello käynnistyy uudelleen.

Vinkki: Painikkeen reikä sijaitsee lähellä yläosaa.

Jos ovikello on liitetty virta-adapteriin:

1. Irrota ovikellon virta-adapteri pistorasiasta.
  2. Odota 10 sekuntia.
  3. Kytke virta-adapteri takaisin pistorasiaan. Ovikello käynnistyy uudelleen.

Tehdasasetusten palautus

Ennen tehdasasetusten palauttamista

Tärkeää: Tehdasasetusten palautus poistaa alla mainitut sisällöt ja asetukset pysyvästi, joten emme suosittele sen tekemistä ennen kuin olet yrittänyt käynnistää kameran uudelleen ja kokeillut muita ongelmanratkaisuvaihtoehtoja.

Mitä tapahtuu kameran tai ovikellon tehdasasetusten palauttamisen jälkeen:

• Kameran personoidut asetukset palautetaan oletusasetuksiin.
  • Kameran koko videohistoria ja kaikki tilannekuvat poistetaan. Videohistoria ja tilannekuvat poistetaan lopullisesti. Niitä ei voi palauttaa, emmekä säilytä varmuuskopioita.

Huom. Jos haluat tallentaa videokuvaa ennen tehdasasetusten palauttamista, luo videoklippejä tai aikaviivevideoita ja lataa tiedostot puhelimelle tai tietokoneelle.

• Kamera unohtaa Wi-Fi-verkon nimen ja salasanan ja on sovelluksessa offline-tilassa.

Kamerat, joilla on 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus

Jos kameraan liittyy 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus ja aiot poistaa kameran tai lisätä sen uudelle tilille, peru tilaus ennen tehdasasetusten palauttamista. Tilauksen peruminen poistaa vain tilauspohjaiset ominaisuudet, kuten Activity Zones ‑vyöhykkeet ja koko videohistorian.

Jos aiot jatkaa kameran tai ovikellon käyttöä samalla tilillä, sinun ei tarvitse perua tilausta ennen tehdasasetusten palauttamista.

Nest Cam (langallinen)

Kameran poistaminen sovelluksesta

Huom. Kameran on oltava yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, jotta se voidaan poistaa sovelluksesta ja tehdasasetukset palauttaa.

1. Avaa Home- tai Nest-sovellus.
  2. Napauta kameraa, jonka tehdasasetukset haluat palauttaa.
    • Vinkki: Jos haluat palauttaa asetukset kameran tehdasasetusten palautuksen jälkeen, kirjoita ne muistiin tai ota kuvakaappaus kameran asetuksista.
  3. Valitse Asetukset Poista laite Vahvista.
  4. Jos aiot antaa kamerasi jollekulle toiselle, sen voi nyt tehdä. Jos myöhemmin haluat yhdistää kameran uudelleen sovellukseen, voit yksinkertaisesti ottaa kameran käyttöön sovelluksessa.

Palautuspainikkeen avulla

1. Etsi kameraosan pohjassa oleva nollausreikä. Se on virtajohdon ja kameran varren välissä.
  2. Aseta reikään esimerkiksi paperiliitin tai nasta. Paina painiketta pitkään.
    • Kun 10 sekuntia on kulunut, tilavalo vilkkuu keltaisena neljä kertaa, ja kuulet lähtölaskentaäänen.
    • Kun 12 sekuntia on kulunut, tilavalo palaa tasaisen keltaisena. Kuulet vahvistusäänen, kun kameran palautus alkaa.
  3. Vapauta painike. Kamera palautuu tehdasasetuksiin.
  4. Tehdasasetusten palautuksen jälkeen kamerasi näkyy sovelluksessa offline-tilassa, kunnes poistat sen.

Poista kamera näin: avaa sovellus, napauta laitetta ja valitse sitten Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite Vahvista.

Nest Cam (akkukäyttöinen) tai Nest Cam valonheittimellä

Akkukäyttöisen tai valonheittimellä varustetun Nest Camin tehdasasetukset voi palauttaa kahdella tavalla:

Poistamalla kamera sovelluksesta

1. Avaa Home- tai Nest-sovellus.
  2. Napauta kameraa, jonka tehdasasetukset haluat palauttaa.
    • Vinkki: Jos haluat palauttaa omat asetuksesi kameran tehdasasetusten palautuksen jälkeen, kirjoita ne muistiin tai ota kuvakaappaus kameran asetuksista.
  3. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite Vahvista.
  4. Jos aiot antaa kamerasi jollekulle toiselle, sen voi nyt tehdä. Jos myöhemmin haluat yhdistää kameran uudelleen sovellukseen, voit yksinkertaisesti ottaa kameran käyttöön sovelluksessa.

Käyttämällä palautuspainiketta

1. Kytke kamera virtalähteeseen.
  2. Etsi palautuspainike kameran takaosasta.

Vinkki: Akkukäyttöisen Nest Camin palautuspainike on kameraosan takana.
  3. Paina painiketta pitkään:
    • Kun 10 sekuntia on kulunut, tilavalo vilkkuu keltaisena neljä kertaa, ja kuulet lähtölaskentaäänen.
    • Kun 12 sekuntia on kulunut, tilavalo palaa tasaisen keltaisena tehdasasetusten palautuksen alkaessa, ja kuulet vahvistusäänen.
  4. Vapauta painike. Kamera palautuu tehdasasetuksiin.
  5. Tehdasasetusten palautuksen jälkeen kamerasi näkyy sovelluksessa offline-tilassa, kunnes poistat sen.
  6. Poista kamera näin: Avaa sovellus, napauta laitetta ja valitse sitten Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite Vahvista.
Nest Cam (sisä- ja ulkokamera)

Nest Cam Indoorissa ja Nest Cam Outdoorissa ei ole tehdasasetusten palautuspainiketta. Voit palauttaa näiden kameroiden tehdasasetukset poistamalla ne tililtäsi.

1. Avaa Nest-sovellus.
  2. Napauta kameraa, jonka tehdasasetukset haluat palauttaa.
    • Vinkki: Jos haluat palauttaa omat asetuksesi kameran tehdasasetusten palautuksen jälkeen, kirjoita ne muistiin tai ota kuvakaappaus kameran asetuksista.
  3. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite Vahvista.
  4. Jos aiot antaa kamerasi jollekulle toiselle, sen voi nyt tehdä. Jos myöhemmin haluat yhdistää kameran uudelleen sovellukseen, voit yksinkertaisesti ottaa kameran käyttöön sovelluksessa.
Nest Cam IQ (sisä ja ‑ulkokamera)

Aloittaessasi sinun on oltava kameran luona niin, että voit painaa palautuspainiketta. Tehdasasetuksia ei voi palauttaa Nest-sovelluksessa. Tarvitset pienen avatun paperiliittimen tai nastan. Jos kamera on asennettu korkealle, saatat tarvita myös jakkaran.

Etsi kameran palautuspainike

Nest Cam IQ ‑ulkokamera Nest Cam IQ ‑sisäkamera
Nest Cam IQ outdoor factory reset button Nest Cam IQ  indoor factory reset button
Kameran tehdasasetusten palautuspainike on kameran etupuolella Nest-logon alla. Kameran tehdasasetusten palautuspainike on kamerajalustan pohjassa.

1. Varmista ennen jatkamista, että kamera on kytketty virtalähteeseen ja päällä.
    • Vinkki: Jos haluat palauttaa asetukset kameran tehdasasetusten palautuksen jälkeen, kirjoita ne muistiin tai ota kuvakaappaus kameran asetuksista.
  2. Paina kameran palautuspainiketta pitkään paperiliittimellä tai nastalla. Kun valokehä alkaa pyöriä sinisenä, vapauta painike. Kameran valot sammuvat palautuksen ajaksi.
    • Huom. Jos haluat peruuttaa tehdasasetusten palautuksen, vapauta painike valon pyöriessä keltaisena.
  3. Tehdasasetusten palautus on valmis, kun kamerasta kuuluu summeriääni ja valokehä alkaa hitaasti vilkkua sinisenä.
  4. Tehdasasetusten palautuksen jälkeen kamerasi näkyy sovelluksessa offline-tilassa, kunnes poistat sen.
  5. Poista se näin: Avaa sovellus ja valitse sitten  Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite Vahvista.
  6. Jos aiot antaa kamerasi jollekulle toiselle, sen voi nyt tehdä. Jos myöhemmin haluat yhdistää kameran uudelleen sovellukseen, voit yksinkertaisesti ottaa kameran käyttöön sovelluksessa.

Nest Doorbell (akkukäyttöinen)

1. Etsi palautuspainike ovikellon takaosasta.

Vinkki: Akkukäyttöisen Nest Doorbellin palautuspainike on ovikellon takana olevan USB-portin alla.
  2. Paina sitä pitkään (voit käyttää avattua paperiliitintä tai nastaa):
    • Kun 10 sekuntia on kulunut, tilavalo vilkkuu keltaisena neljä kertaa, ja kuulet lähtölaskentaäänen.
    • Kun 12 sekuntia on kulunut, tilavalo palaa tasaisen keltaisena tehdasasetusten palautuksen alkaessa, ja kuulet vahvistusäänen.
  3. Vapauta painike. Ovikello palautuu tehdasasetuksiin.
  4. Tehdasasetusten palautuksen jälkeen ovikellosi näkyy sovelluksessa offline-tilassa, kunnes poistat sen.
  5. Poista se näin: Avaa sovellus ja valitse sitten Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite Vahvista.

Nest Doorbell (langallinen, 2. sukupolvi)

1. Etsi palautuspainike ovikellon takaosasta.

Vinkki: Nest Doorbellin (langallinen, 2. sukupolvi) palautuspainike on ovikellon takana olevan QR-koodin yläpuolella.
  2. Paina sitä pitkään (voit käyttää avattua paperiliitintä tai nastaa):
    • Kun 10 sekuntia on kulunut, tilavalo vilkkuu keltaisena neljä kertaa, ja kuulet lähtölaskentaäänen.
    • Kun 12 sekuntia on kulunut, tilavalo palaa tasaisen keltaisena tehdasasetusten palautuksen alkaessa, ja kuulet vahvistusäänen.
  3. Vapauta painike. Ovikello palautuu tehdasasetuksiin.
  4. Tehdasasetusten palautuksen jälkeen ovikellosi näkyy sovelluksessa offline-tilassa, kunnes poistat sen.
  5. Poista se näin: Avaa sovellus ja valitse sitten Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite Vahvista.

Nest Doorbell (langallinen)

Aloittaessasi sinun on oltava langallisen Nest Doorbellin luona, jotta voit painaa palautuspainiketta. Tehdasasetuksia ei voi palauttaa Nest-sovelluksessa.

1. Irrota ovikellon pohja työntämällä irrotustyökalu ovikellon pohjassa olevaan reikään. Voit myös käyttää avattua paperiliitintä tai nastaa.
    • Vinkki: Älä irrota kameran takaosaan kiinnitettyjä johtoja.
  2. Paina ovikellon kahta painiketta noin 10 sekunnin ajan:
    • Pidä takaosan palautuspainiketta painettuna (työnnä irrotustyökalu tai paperiliitin yläosan lähellä olevaan reikään).
    • Paina samalla pitkään edessä olevaa ovikellopainiketta.
  3. Ovikello soittaa summeriäänen ja sen valokehä alkaa pyöriä sinisenä, sitten valokehä vilkkuu keltaisena ja kaikki valot sammuvat. Vapauta molemmat painikkeet.
  4. Tehdasasetusten palautus on valmis, kun kamerasta kuuluu summeriääni ja valokehä alkaa hitaasti vilkkua sinisenä.
  5. Tehdasasetusten palautuksen jälkeen ovikellosi näkyy sovelluksessa offline-tilassa, kunnes poistat sen.
  6. Poista se näin: Avaa sovellus ja valitse sitten Asetukset Nest-asetukset-kuvake Poista laite  Vahvista.
  7. Jos aiot antaa kamerasi jollekulle toiselle, sen voi nyt tehdä. Jos myöhemmin haluat yhdistää kameran uudelleen sovellukseen, voit yksinkertaisesti ottaa kameran käyttöön sovelluksessa.

insert thumb tack into hole

nest hello reset