To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameraet eller -ringeklokken varmes opp

I likhet med alle andre elektroniske enheter produserer Nest-kameraer varme når de er på. Det er vanlig at enheten er varm når du tar på den, men den er laget for å avlede varmen raskt.

Sørg for at du bruker kameraet i miljøet det er laget for.

• Nest Cam (med ledning), Nest Cam IQ Indoor, Nest Cam Indoor: 0–40 °C
  • Nest Cam Outdoor, Nest Cam (med batteri): -20–40 °C
  • Nest Cam IQ Outdoor: -40–45 °C
  • Nest Doorbell (med batteri), Nest Doorbell (med ledning), Nest Doorbell (2. generasjon, med ledning): -20–40 °C

Tips for å unngå høy varme i kameraer og ringeklokker

Ved svært høye temperaturer kan kameraet eller ringeklokken redusere funksjonene og videokvaliteten eller slå seg av automatisk.

Ved ekstremt varmt vær kan for eksempel Nest Doorbell (med batteri) slå av funksjoner som Talk & Listen og direktevisningen, og ta opp video kun hvis noen trykker på ringeklokken. Hvis temperaturen overstiger 40 °C, slår den seg av.

Her er noen ting du kan gjøre for å forhindre at enheten blir for varm:

• Sørg for at kameraet eller ringeklokken er montert på et godt ventilert sted, slik at luft kan strømme rundt enheten.
  • Ikke plasser kameraet eller ringeklokken inni et deksel eller en beholder, og ikke dekk til med stoff, formede silikondeksler eller andre materialer.

Hvis du har et kamera eller en ringeklokke til utendørsbruk, kan du montere enheten under et takskjegg eller overheng. Du kan også montere noe som gir skygge, over den.