To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

De Nest-camera of -deurbel wordt warm

Net als elk elektronisch apparaat produceren Nest-camera's warmte als ze aanstaan. Het is normaal dat de camera of deurbel warm aanvoelt, maar hij is zo ontworpen dat de warmte snel wordt afgevoerd.

Zorg er wel voor dat je de camera gebruikt in de omgeving waarvoor hij is bedoeld.

• Nest Cam (netvoeding), Nest Cam IQ indoor, Nest Cam Indoor, Dropcam, Nest Cam (netvoeding): 0 °C tot 40 °C
  • Nest Cam Outdoor, Nest Cam (batterij): -20 °C tot 40 °C
  • Nest Cam IQ outdoor: -40 °C tot 45 °C
  • Nest Doorbell (batterij), Nest Doorbell (netvoeding): –20 °C tot 40 °C

Tips om je camera of deurbel koel te houden

Bij extreem hoge temperaturen kan de camera of deurbel bepaalde functies beperken, de videokwaliteit verlagen of zichzelf automatisch uitzetten.

Bij extreme warmte kan de Nest Doorbell (batterij) bijvoorbeeld functies zoals Praten en luisteren en de live weergave uitzetten, en alleen opnemen als er op de deurbel wordt gedrukt. Als de camera een temperatuur hoger dan 40 °C bereikt wordt hij uitgezet.

Je kunt het volgende doen om te voorkomen dat je camera of deurbel te warm wordt:

• Zorg dat je camera of deurbel in een goed geventileerde ruimte is geplaatst, zodat de lucht vrij rond het apparaat kan stromen.
  • Plaats de camera of deurbel niet in een hoes of container en dek hem niet af met een doek, gegoten siliconen bedekkingen of huiden, of andere materialen.

Als je een buitencamera of deurbel hebt, kun je hem onder een dakrand of afdak installeren, of een klepje boven de camera of deurbel plaatsen.