De Nest-camera wordt warm

Nest-camera's en Nest Doorbells, zoals de meeste elektronische apparaten, produceren warmte als ze aanstaan. Camera's en deurbellen werken harder als ze video en audio streamen, meldingen sturen, Nachtzicht gebruiken of andere activiteiten uitvoeren. Al deze activiteiten zorgen voor extra warmte. Deze extra warmte is normaal en betekent niet noodzakelijkerwijs dat de Nest-camera oververhit raakt. Je kunt verwachten dat de camera warm aanvoelt.

Zorg dat je de camera gebruikt in de omgeving waarvoor deze is bedoeld.

• Nest Cam IQ indoor, Nest Cam Indoor, Dropcam: 0 °C tot 40 °C
  • Nest Cam Outdoor, Nest Cam (batterij) : -20 °C tot 40 °C
  • Nest Cam IQ outdoor: -40 °C tot 45 °C
  • Nest Doorbell: -15 °C tot 40 °C
  • Nest Doorbell (batterij): -20 °C tot 40 °C

Tips om je camera of deurbel koel te houden

Je camera of deurbel is ontworpen om de warmte die bij normaal gebruik vrijkomt op een effectieve manier af te voeren. Maar je kunt een aantal dingen doen om deze koel te houden.

• Plaats de camera of deurbel in een goed geventileerde ruimte.
  • Zorg dat de lucht vrij rond de camera kan stromen als je deze ergens verborgen hebt.
  • Plaats de camera of deurbel niet in een kastje of behuizing waarin deze oververhit kan raken.
  • Dek de camera of deurbel niet af met een doek, met bedekkingen van gegoten silicone of huiden of met andere materialen.
  • Creëer wat schaduw voor een buitencamera of deurbel, met name in een warm en zonnig klimaat. Je kunt de camera of deurbel bijvoorbeeld onder een dakrand of overhangend punt installeren, of een klepje boven de camera of deurbel plaatsen.