To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameraet eller -dørklokken får en høj temperatur

Ligesom andre elektroniske enheder producerer Nest-kameraer varme, når de er tændt. Det er normalt, at kameraet eller dørklokken får en høj temperatur, men enheden er udviklet til hurtigt at sprede varmen.

Sørg for, at du bruger dit kamera i de omgivelser, det er beregnet til.

• Nest Cam (med ledning), Nest Cam IQ Indoor, Nest Cam Indoor og Nest Cam (med ledning): 0 °C til 40 °C
  • Nest Cam Outdoor og Nest Cam (med batteri): -20 °C til 40 °C
  • Nest Cam IQ Outdoor: -40°C til 45°C
  • Nest Doorbell (med batteri), Nest Doorbell (med ledning) og Nest Doorbell (2. generation) (med ledning): -20 °C til 40 °C

Tips til at sikre, at kameraet eller dørklokken holder en kølig temperatur

Ekstremt varme temperaturer kan medføre, at kameraet eller dørklokken anvender færre funktioner, reducerer videokvaliteten eller slukker automatisk.

I ekstrem varme kan Nest Doorbell (med batteri) f.eks. deaktivere funktioner såsom Talk and Listen og livevisning, og enheden optager muligvis kun video, når der trykkes på dørklokken. Hvis temperaturen overstiger 40 °C, slukker enheden.

Du kan hjælpe med at sikre, at dit kamera eller din dørklokke ikke får en for høj temperatur, ved at gøre følgende:

• Sørg for, at der er god ventilation omkring kameraet eller dørklokken, så luften kan bevæge sig frit omkring enheden.
  • Undlad at placere kameraet eller dørklokken i en kasse eller beholder, og undlad at dække enheden med stof eller covere/hylstre i formstøbt silikone eller med anden slags materiale.

Hvis du har et kamera eller en dørklokke til udendørs brug, kan du montere kameraet under et tagskæg eller udhæng. Du kan også montere en lille beskyttelsesskærm over enheden.