To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slik brukes Nest-produkter til å registrere tilstedeværelse

Enkelte Google Nest-produkter kan bruke de innebygde sensorene til å registrere aktivitet i hjemmet ditt.

Dette er sensorene hvert produkt bruker for å registrere aktivitet:

Google Nest-produkter

Sensorer

Nest Learning Thermostat og Nest Thermostat E

En bevegelsessensor registrerer bevegelse i rommet. Termostaten registrerer også om du justerer temperaturen på enheten manuelt.

Merk: Google Nest temperatursensorer har ikke bevegelsessensorer, så de kan ikke brukes til registrering av tilstedeværelse.

Nest Thermostat

En Soli-sensor registrerer bevegelse, avstand og tilstedeværelse for gjenstander i nærheten. Nest Thermostat registrerer også om du justerer temperaturen manuelt på enheten.

Nest Protect

En sensor for tilstedeværelse registrerer om noen er i rommet.

Merk: For å maksimere batterilevetiden ser ikke batteridrevne Protect-enheter etter aktivitet like ofte, men de kan samarbeide med andre Nest-produkter for å gjøre registrering av tilstedeværelse mer nøyaktig.

Nest × Yale-lås

En optisk sensor registrerer om bolten er åpen eller lukket.

En Google Nest-høyttaler eller -skjerm

Google Nest Hub (2. generasjon)

Bruker trykk eller stemmestyring til å samhandle med enheten.

I tillegg til berørings- og stemmestyring registrerer en Soli-sensor om noen er i nærheten.

For å få mer informasjon om Nest-produktsensorer, gå til Sensorer i Google Nest-enheter

Merk: Nest-kameraer, Nest-ringeklokker og kameraet på Nest Hub Max bytter ikke til Hjemme- og Bortemodus på enheter i hjemmet.