To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kuinka Nest-tuotteet auttavat paikallaolotunnistinta

Jotkin Google Nest ‑tuotteet voivat havaita kotisi toimintaa anturiensa avulla.

Näillä antureilla kukin tuote havaitsee toimintaa:

Google Nest ‐tuotteet

Sensorit

Nest Learning Thermostat ja Nest Thermostat E

Liiketunnistin havaitsee huoneessa liikettä. Termostaatti huomaa myös, jos säädät lämpötilaa manuaalisesti laitteella.

Huom. Google Nest ‐lämpöantureissa ei ole liiketunnistimia, joten ne eivät voi auttaa paikallaolon tunnistuksessa.

Nest Thermostat

Soli-sensori havaitsee lähellä olevien kohteiden liikkeen ja läsnäolon. Nest Thermostat huomioi myös, jos säädät lämpötilaa manuaalisesti laitteella.

Nest Protect

Paikallaolon tunnistin havaitsee, onko huoneessa joku.

Huom. Akunkeston maksimoimista varten akulla toimivat Protectit tarkistavat paikallaoloa harvemmin, mutta ne voivat toimia yhdessä muiden Nest-tuotteiden kanssa parantaakseen paikallaolotunnistimen tarkkuutta.

Nest × Yale ‑lukko

Optinen tunnistin havaitsee, onko salpa auki vai kiinni.

Google Nest ‑kaiutin tai ‑näyttö

Google Nest Hub (2. sukupolvi)

Ohjaa laitetta kosketus- tai ääniohjauksella.

Kosketus- ja ääniohjauksen lisäksi Soli-sensori havaitsee, onko joku lähistöllä.

Lisätietoja Nest-tuotteiden antureista löydät artikkelista Google Nest ‑laitteiden tunnistimet

Huom. Nest-kamerat, Nest-ovikellot ja Nest Hub Maxin kamera eivät vaihda kodin laitteita Kotona- ja Poissa-tilojen välillä.