To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn ut mer om sensorene i den første generasjonen av Nest Protect

Den første generasjonen av Google Nest Protect har flere sensorer, slik at den kan registrere hva som skjer i rommet, eller om det finnes farlige nivåer av røyk og karbonmonoksid. Sensorene kan også brukes til å sjekke om noen er hjemme, sånn at de andre produktene dine kan slå seg av eller på og fungere slik du forventer.

Nest Protect bruker informasjon fra disse sensorene til å oppdage mulige trusler i hjemmet ditt:

• En fotoelektrisk røyksensor bruker lys til å registrere røykpartikler i luften.
  • En karbonmonoksidsensor registrerer karbonmonoksid, som er en luktfri og fargeløs gass.
     Finn ut mer om karbonmonoksid
  • En varmesensor registrerer plutselige temperaturøkninger. Hvis Nest Protect oppdager at temperaturen stiger raskt, blir den mer sensitiv for røyk. Du blir varslet tidligere og får dermed bedre tid til å håndtere nødssituasjoner.

I tillegg til at du beskyttes av disse tre sensorene, har Nest Protect en fuktighetssensor samt aktivitetssensorer som lyser opp veien for deg når det er mørkt.