To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lisätietoja 1. sukupolven Nest Protect ‑antureista

1. sukupolven Google Nest Protect sisältää useita antureita, joiden avulla se tunnistaa huoneen tapahtumat ja havaitsee vaaralliset savu- ja häkäpitoisuudet. Sen anturit havaitsevat myös, onko ketään kotona, jotta muut tuotteesi voivat kytkeytyä päälle tai ylläpitää toimintaansa odottamallasi tavalla.

Antureista saamiensa tietojen avulla Nest Protect voi tunnistaa mahdollisia uhkia kodissasi.

• Savutunnistin valosähköanturilla havaitsee ilmassa olevat savuhiukkaset valon avulla.
  • Häkätunnistin tunnistaa häkää, joka on hajuton ja väritön kaasu.
     Lue lisää häästä
  • Lämpöanturin avulla Nest Protect voi tunnistaa lämpötilan äkillisen nousun. Jos Nest Protect havaitsee lämpötilan nousevan nopeasti, siitä tulee herkempi savulle. Saat varhaisemman hälytyksen ja lisää aikaa hätätilanteessa toimimiseen.

Nest Protect huolehtii turvallisuudestasi kolmella turva-anturilla. Lisäksi siinä on kosteusanturi sekä liiketunnistimet, jotka valaisevat kulkureittiäsi yöllä.