To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Protect-sensorer (2. generasjon)

Google Nest Protect (2. generasjon) kommer med en eksklusiv røyksensor med delt spekter og en mikrofon som kan utføre fullstendige funksjonstester hvis du glemmer å teste sensoren manuelt. Den har også andre sensorer som registrerer temperatur, luftfuktighet, tilstedeværelse og omgivende lys.

Nest Protect bruker informasjon fra disse sensorene til å registrere røyk eller karbonmonoksid i hjemmet ditt, teste seg selv, lyse for deg i mørket med mer.

Sensor med delt spekter

Sensoren med delt spekter bruker to ulike typer lys for å registrere røyk fra en rekke ulike branner, både hurtigbrennende og ulmende branner. Dette er helt nytt for røyk- og karbonmonoksidvarslere for hjemmebruk.

Finn ut mer om sensoren med delt spekter

Karbonmonoksidsensor

Karbonmonoksidsensoren registrerer karbonmonoksid (CO), en luktfri, fargeløs og potensielt dødelig gass. Karbonmonoksidsensoren varer i opptil ti år fra produksjonsdatoen.

Finn ut mer om karbonmonoksid

Varmesensor

Med varmesensoren kan Nest Protect registrere plutselige temperaturøkninger.

Fuktighetssensor

Via fuktighetssensoren aktiveres Steam Check. Denne funksjonen, som bare finnes på Nest Protect, bruker en avansert programvarealgoritme for å redusere irriterende alarmer som skyldes ting som damp fra dusjen.

Finn ut mer om Steam Check

Sensor for tilstedeværelse

Sensoren for tilstedeværelse registrerer når du beveger deg under Nest Protect, slik at den kan slå på Pathlight og lyse for deg i mørket. Og hvis du har en Google Nest Learning Thermostat, hjelper sensoren for tilstedeværelse også systemet ditt med å bytte til Eco Temperatures, slik at du kan spare strøm når du ikke er hjemme.

Finn ut mer om Pathlight

Finn ut mer om hvordan termostaten din automatisk kan bytte til Eco Temperatures

Sensor for omgivende lys

Sensoren for omgivende lys gir Nest Protect beskjed når du har slått av lysene for natten, slik at den automatisk kan slå på Nightly Promise og Pathlight.

Finn ut mer om Nightly Promise

Mikrofon

Med mikrofonen kan Nest Protect-enheter (2. generasjon) teste høyttaleren og lydhornet hver gang du kjører en test. Denne funksjonen heter Sound Check.

Finn ut mer om Sound Check