To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

2. sukupolven Nest Protectin anturit

2. sukupolven Google Nest Protectissa on ainutlaatuinen kahden spektrin savusensori ja mikrofoni, joka mahdollistaa täydellisen omavalvonnan, jos unohdat testata sen manuaalisesti. Siinä on myös muita antureita, jotka tunnistavat lämpötilan, kosteuden, paikallaolon ja ympäristön valoisuuden.

Antureista saamiensa tietojen avulla Nest Protect voi esimerkiksi tunnistaa savua tai häkää kodissasi, testata itseään ja valaista tiesi pimeässä.

Kahden spektrin sensori

Kahden spektrin sensori käyttää kahta erilaista valoa tunnistaakseen useiden erilaisten tulipalojen savua, mukaan lukien hitaasti kytevät palot ja ilmiliekit – ensimmäisenä kodin savu- ja häkävaroittimista.

Lue lisää kahden spektrin sensorista

Häkätunnistin

Häkätunnistin tunnistaa häkää (CO), joka on hajuton, väritön ja mahdollisesti tappava kaasu. Häkätunnistin kestää jopa 10 vuotta valmistuspäivästä.

Lue lisää häästä

Lämpöanturi

Lämpöanturin avulla Nest Protect voi tunnistaa lämpötilan äkillisen nousun.

Kosteusanturi

Kosteusanturi mahdollistaa Steam Checkin toiminnan. Tämä vain Nest Protectista löytyvä ominaisuus käyttää ohjelmistoalgoritmia vähentääkseen turhia hälytyksiä, joita esim. suihkusta tuleva höyry voi aiheuttaa.

Lue lisää Steam Checkistä

Paikallaolon tunnistin

Paikallaolon tunnistin havaitsee, kun kävelet Nest Protectin alta, ja käynnistää Pathlightin, joka valaisee tiesi pimeässä. Jos sinulla on Google Nest Learning Thermostat, paikallaolon tunnistin auttaa järjestelmää vaihtamaan Ekolämpötiloihin, jotta voit säästää energiaa poissa ollessasi.

Lue lisää Pathlightista

Katso, miten termostaatti voi vaihtaa automaattisesti Ekolämpötiloihin

Ympäristön valoisuuden tunnistin

Ympäristön valoisuuden tunnistin kertoo Nest Protectille, kun olet sammuttanut valot yöksi, jotta se voi käynnistää automaattisesti Nightly Promisen ja Pathlightin.

Lue lisää Nightly Promisesta

Mikrofoni

Mikrofonin avulla 2. sukupolven Nest Protect voi testata kaiutinta ja hälytysääntä joka kerta, kun suoritat testin. Tämän ominaisuuden nimi on Sound Check.

Lue lisää Sound Checkistä