To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lue lisää Nest × Yale ‑lukosta ennen ostamista

Nest Guardilla ei voi enää yhdistää Nest x Yale ‑lukkoa Wi-Fi-verkkoon. Vain Nest Connect voi yhdistää lukon Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos olet aiemmin käyttänyt Nest Guardia Nest x Yale ‑lukon yhdistämiseen Wi-Fi-verkkoon, sinun on vaihdettava Nest Guard Nest Connectiin. Ehdot täyttävät käyttäjät saivat tammikuussa 2024 sähköpostin, jossa on ohjeet Nest Connectin saamiseen maksutta. Kun sinulla on Nest Connect, katso ohjeet lukon yhdistämiseen uudelleen ohjekeskusartikkelista Keep your Nest x Yale Lock connected after support ends for Nest Secure.

Jos sinulla on tällä hetkellä Nest Connect, sinun täytyy ehkä siirtää se lähemmäs Nest x Yale ‑lukkoa, jotta voit yhdistää sen Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko on Nest Connectin kantaman ulkopuolella ja siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos haluat asentaa Nest Connectin, tutustu ohjekeskusartikkeliin Nest Connectin käyttöönotto.

Lue lisää tämän Nest Secure ‑yhteisöfoorumin päivityksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Yhdessä Yalen kanssa olemme luoneet peukaloinninkestävän, yhdistetyn lukon, jonka avulla voit ohjata kotiisi pääsyä puhelimella. Voit lukita tai avata oven etänä, ajoittaa vieraiden pääsyn ja nähdä, kuka on avannut oven ja milloin.

Google Nest × Yale ‑lukossa on näppäimistö, jossa ei käytetä fyysistä avainta, joten lukkoa ei voi myöskään tiirikoida. Voit saada ilmoituksia puhelimeesi, jotta tiedät, kuka kulkee ovesta sisään ja ulos. Voit määrittää ja ajoittaa vieraiden pääsyoikeuksia. Se voi jopa lukittua automaattisesti.

nest yale lock main

Nest × Yale ‑lukon esittely

Miksi Nest tekee yhteistyötä Yalen kanssa?

Ensimmäisen älylukon kehittämiseen mietimme heti Yalea, joka on yksi alan tunnetuimpia ja arvostetuimpia nimiä. Luotettuna laitteistokehittäjänä Yalella on monen vuoden kokemus kodin lukkojen kehittämisestä, testaamisesta ja sertifioinnista.

Yhdistimme tämän tietämyksen Nest-innovaatioon ja ‑ohjelmistoon. Näin saimme aikaiseksi lukon, jonka avulla etuovesi ei ole entisellään.

Nest × Yale ‑lukko edustaa älykkään kodin brändien ja lukkobrändien parhaimmistoa. Yhdessä ne rakentavat luokkansa parhaan ovilukon Nest-kotiisi.

Yhteensopivuus

Toimiiko se ovessani?

Nest × Yale ‑lukko voi korvata useimmat yleiset suoratelkilukot. Oven leveys ja korkeus voi olla mikä tahansa. Vain paksuus ja karaetäisyys vaikuttavat.

Paksuus

Nest × Yale ‑lukko sopii useisiin tavallisiin ovipaksuuksiin:

• 35 mm paksu
  • 44 mm paksu
  • 51–57 mm paksu

Nest × Yale ‑lukkoa voi käyttää puusta, metallista tai lasikuidusta valmistettujen ovien kanssa.

Karaetäisyys

Karaetäisyys tarkoittaa oven reunan ja suorateljen aukon keskipisteen välistä etäisyyttä. Jos suoratelki on yli 70 mm:n päässä oven reunasta, se ei ole yhteensopiva. Lisätietoja saat asennusoppaasta.

Ei yhteensopiva

Nest × Yale ‑lukkoa ei ole suunniteltu käytettäväksi lasi- tai liukuovissa. Sitä ei ole myöskään suunniteltu toimimaan Mortise-lukkojen tai monipistelukkojen kanssa.

Pitääkö minun ostaa jotain muuta, jotta se toimii?

Google Nest Connectin on oltava jo asennettuna ja yhdistettynä Nest-sovellukseen, jotta Nest × Yale ‑lukko toimii sovelluksen kanssa.

Tämä johtuu siitä, että Nest × Yale ‑lukko ei ole suorassa yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Sen sijaan se muodostaa yhteyden kotisi Nest Connectiin Weaven kautta. Wi-Fi-verkkoosi yhdistetyn Connectin avulla lukko voi kommunikoida Nest-palvelun ja puhelimesi Nest-sovelluksen kanssa.

Nest x Yale Lock Nest Connect Router image.

Jos ostat Nest × Yale ‑lukon vähittäiskauppakumppaniltamme, Nest Connect sisältyy pakkaukseen ostaessasi lukon. Sinun ei tarvitse ostaa mitään muuta lukon toimimiseksi.

Jos ostat Nest × Yale ‑lukon osoitteesta store.nest.com, voit ostaa sen Nest Connectin kanssa tai ilman sitä.

Jos asennat useamman lukon, voit pärjätä yhdellä Nest Connectilla, joka toimii lukkojen kanssa. Jos ovet ovat kaukana toisistaan, saatat tarvita useamman kuin yhden Nest Connectin.

Parhaan tuloksen varmistamiseksi Nest Connect kannattaa asentaa noin puoliväliin reitittimen ja lukon välille.

Pitääkö minun porata lisää reikiä oveen?

Jos ovessasi on tällä hetkellä suoratelki (katso Toimiiko se ovessani?), Nest × Yale ‑lukossa voi käyttää samoja reikiä eikä sinun tarvitse porata uusia.

Jos sinulla on standardista poikkeava lukko tai jos ovessasi ei ole lukkoa, sinun on porattava uusia reikiä. Reikien porausmalli sisältyy tulostettuun käyttöoppaaseen, joka tulee Nest × Yale ‑lukon mukana.

Ovien kohdistus

Ennen kuin käytät Nest × Yale ‑lukkoa, sinun on korjattava nykyisen oven kohdistusongelmat. Voit esimerkiksi suurentaa nykyisiä reikiä, asemoida ne uudelleen, porata uusia reikiä tai tehdä muita korjauksia.

Esimerkkejä kohdistusongelmista:

• Suoratelki osuu vastalevyyn
  • Vanhaa avainta täytyy heiluttaa, jotta oven voi lukita tai avata
  • Sulkemisen jälkeen ovea on työnnettävä tai vedettävä, jotta lukko toimii

Seuraava video auttaa ratkaisemaan yleisiä oven kohdistukseen liittyviä ongelmia:

DIY Door Alignment for Smart Locks

Ammattilaisen tekemä kohdistaminen ja asennus

Jos et halua tehdä sitä itse, on muitakin vaihtoehtoja. paikallinen ammattilainen voi korjata tällaiset ongelmat ja asentaa Nest × Yale ‑lukon puolestasi.

Onko lukko sähköverkossa vai paristokäyttöinen?

Nest × Yale ‐lukko on paristokäyttöinen. Sinun ei siis tarvitse asentaa ylimääräisiä johtoja lukon virtaa varten.

Lukkoon tarvitaan neljä tavallista AA-alkaliparistoa. Paristojen käyttöikä riippuu oven käyttötiheydestä, mutta yleensä niiden pitäisi kestää noin vuoden.

Voit saada ilmoituksen puhelimeesi, kun paristojen virta on vähissä. Lukon virta vähissä ‑tila näkyy myös Nest-sovelluksessa. Lukko myös ilmoittaa, että paristojen virta on vähissä. Saat ilmoituksen uudelleen, kun paristojen virtataso on kriittisen alhainen. Tällöin sinulla on riittävästi aikaa paristojen vaihtamiseen.

Jos paristot loppuvat, voit käyttää kodin ulkopuolista 9 V:n paristoa tilapäisen virran saamiseen ja avata näin oven lukituksen. Lue yllä oleva osio: Entä jos paristojen virta loppuu enkä pääse sisään ovesta?

Käyttääkö se paljon Wi-Fi-kaistaa?

Nest × Yale ‐lukko ei ole suorassa yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Sen sijaan se muodostaa yhteyden kotisi Nest Connectiin Weaven kautta. Connect muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoosi ja viestii Nest-sovelluksen kanssa.

Tämä viestintä käyttää hyvin vähän kaistaa, keskimäärin alle 50 Mt viikossa lähetystä ja latausta yhteensä riippuen siitä, miten usein lukkoa käytetään.

Ominaisuudet

Mitä ilmoituksia saan?

Voit saada useita erilaisia ilmoituksia, ja voit ottaa niitä käyttöön tai poistaa niitä käytöstä Nest-sovelluksessa. Saatavilla olevat ilmoitukset:

• Kun joku avaa tai lukitsee oven, mukaan lukien Nest-sovelluksessa valittu nimi ja avaus- tai lukitusaika
  • Lukon virta on vähissä
  • Joku kirjoittaa väärän tunnuskoodin viisi kertaa
  • Lukko on offline-tilassa yli 10 minuuttia
  • Suoratelki jumiutuu

Ilmoitusten lisäksi voit myös nähdä Nest-sovelluksessa lukon 10 päivän historian. Siitä näet, kuka on avannut oven lukituksen ja milloin.

Lue lisää Nest-tuotteiden ilmoituksista

Mitä valkoinen painike tekee?

Laiteparin muodostaminen

Tällä painikkeella voit yhdistää lukon Nest-sovellukseen
käyttöönoton aikana. Sovellus opastaa sinua kaikissa vaiheissa asennuksen
jälkeen.

Yksityisyystila

Kun lukko on yhdistetty, painike laittaa yksityisyystilan
päälle.

White button on a bronze Nest Yale lock

Jos yrität käyttää näppäimistöä yksityisyystilan ollessa päällä, näet tekstin Yritä uudelleen myöhemmin. Et voi avata ovea lisäämällä tunnuskoodia näppäimistöllä, mutta voit avata oven Nest-sovelluksella. Kun ovi ei ole lukittuna, yksityisyystila laitetaan pois päältä.

Yksityisyystilan avulla voit estää kaikkia pääsyoikeuden saaneita vieraita avaamasta ovea. Voit poistaa yksityisyystilan käytöstä painamalla valkoista painiketta uudelleen pitkään tai käyttämällä Nest-sovellusta.

Lukon yksityisyystilan käyttäminen

Voinko asettaa aikataulun oven lukitsemiselle ja lukituksen avaamiselle?

Et voi asettaa aikataulua oven automaattiseen lukitsemiseen ja lukituksen avaamiseen tiettyinä aikoina. Voit kuitenkin luoda kaikille vieraille aikataulun niin, että he voivat avata oven lukituksen vain sinä aikana, jonka valitset sovelluksessa. Voit myös asettaa lukon lukittumaan automaattisesti, kun olet poistunut kotoa.

Voiko se lukittua automaattisesti?

Nest × Yale ‑lukko ei oletuksena lukitu automaattisesti, mutta voit määrittää Nest-sovelluksessa lukon lukittumaan automaattisesti kahdella tavalla:

• Se voi lukita itsensä uudelleen 10 sekunnin, yhden minuutin ja viiden minuutin päästä lukituksen avaamisen jälkeen. Voit valita ajan sovelluksessa.
  • Se voi lukittua automaattisesti, kun Nest-koti vaihdetaan Poissa-tilaan.

Miten se toimii?

Nest-sovelluksesta voit tarkistaa lukon tilan, sallia tai estää vieraiden pääsyn sekä lukita oven ja avata lukituksen mistä tahansa, kunhan lukko on yhteydessä internetiin.

Lukko voi lähettää puhelimeesi ilmoituksia, kun ovi lukitaan, lukitus avataan tai joku yrittää lisätä väärän salasanan viisi kertaa.

Voit myös asettaa lukon lukittumaan automaattisesti, kun kaikki ovat poissa kotoa.

Onko siinä ovenkahva?

Ei. Nest × Yale ‑lukko ei sisällä yllä olevassa osiossa näytettyjä kahvoja, mutta voit valita haluamasi ovenkahvat, painikkeet ja kahvasetit lukon viimeistelyyn Yalen verkkokaupasta.

Lukon pitäisi myös toimia oven nykyisten kahvojen kanssa, kunhan ne eivät ole liian lähellä toisiaan. Nykyaikaisissa ovissa ovenkahvan keskikohdan ja suorateljen keskiosan välinen vakioetäisyys on noin 14–15,5 cm, mikä on enemmän kuin tarpeeksi Nest × Yale ‑lukon asentamisen.

Mitkä ovat tekniset tiedot ja säänkestävyystiedot?

Nest × Yale ‑lukko on ANSI/BHMA A156.36 (2. luokka) ‑sertifioitu. Se on suunniteltu toimimaan ulkoilmassa jopa –30…+60 °C:n lämpötilassa*.

IP65-luokitus* – Nest × Yale ‑lukko kestää pölyä sekä vesi- ja lumisadetta.

* Koska Nest × Yale ‑lukko kiinnitetään oveen, osa lukosta on kotisi sisällä ja osa kotisi ulkopuolella. Nämä sääluokitukset koskevat kodin ulkopuolella olevaa lukon osaa.

Teknisistä tiedoistamme näet Nest × Yale ‑lukon mitat, painon ja virtavaatimukset:

Nest × Yale ‑lukon tekniset tiedot

Jos ulkona on kylmä tai märkä sää, voinko käyttää näppäimistöä hansikkaat kädessä?

Jos ulkona on kylmä tai märkä sää ja palaat kotiin hansikkaat kädessä, voit käyttää lukkoa riisumatta hanskoja, mutta sinun on ehkä painettava lukon näppäimistöä voimakkaammin.

Huom. Jos hanskat ovat paksut, märät tai kestävästä materiaalista tehdyt, sinun on ehkä riisuttava ne.

Käyttöönotto ja asennus

Voinko asentaa sen itse?

Kyllä. Nest × Yale ‑lukko on suunniteltu helposti itse asennettavaksi. Tyypillisesti asennukseen menee alle tunti. Tarvitset pari yksinkertaista työkalua, kuten ristipääruuvimeisselin. Tarvitset myös mobiililaitteen ja Nest-sovelluksen.

Don’t want to install it yourself? Contact our installation partner, OnTech, to help you check your system’s compatibility, install, and set up your Nest products.

Asennuksen yleiskatsaus

Näin asennat Nest × Yale ‑lukon:

1. Kytke Nest Connect virtalähteeseen ja ota se käyttöön Nest-sovelluksella.
  2. Irrota nykyinen lukko.
  3. Tarkista lukon aukot asennusoppaan mallin avulla.
  4. Asenna Nest × Yale ‑lukkolaitteisto.
  5. Ota lukko käyttöön Nest-sovelluksella.

Huom. Löydät oikeassa mittakaavassa olevan mallin pakkaukseen sisältyvästä asennusoppaasta. Jos tulostat asennusoppaan, muista tulostaa se oikeassa mittakaavassa seuraamalla mallissa näkyviä ohjeita.

Nest × Yale ‑lukon käyttöönotto ja asennus

Voinko pyytää ammattilaista asentamaan sen puolestani?

Kyllä, ja voimme auttaa sinua löytämään alueeltasi oikean henkilön siihen. Make an appointment with our installation partner OnTech, to have a trained pro come to your home, install and set up your Nest products.

Huom. Nest Pro ‑ammattilaiset ovat itsenäisiä yrityksiä tai alihankkijoita, joiden kanssa Nest tekee yhteistyötä. He voivat auttaa Nest-tuotteiden asennuksessa. Vaikka he eivät ole Nestin palveluksessa, pyrimme ylläpitämään hyviä arvioita saaneiden asentajien verkostoa, jotta asiakkaamme voivat tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.

Lukon käyttö

Miten lukitsen oven tai avaan sen lukituksen?

Oven lukitsemiseen ja lukituksen avaamiseen on useita tapoja:

• Lukitse ovi ja avaa sen lukitus Nest-sovelluksella. Puhelimen ja lukon on oltava yhteydessä internetiin.
  • Avaa ovi ulkopuolelta näppäilemällä tunnuskoodi lukon näppäimistöön.
  • Lukitse ovi ulkopuolelta napauttamalla Yale-logoa tai napauttamalla nopeasti kolmella sormella mitä tahansa näppäimistön kohtaa.
  • Aseta Nest-sovelluksessa ajastin, jotta ovi lukittuu uudelleen lukituksen avaamisen jälkeen.
  • Aseta lukko lukittumaan automaattisesti, kun olet poistunut kotoa.
  • Käännä teljen kahvaa, jos haluat lukita oven manuaalisesti tai avata sen lukituksen kodin sisäpuolelta.

Kun lukitset oven tai avaat sen lukituksen, suoratelki liikkuu. Se ei avaa tai sulje ovea automaattisesti.

Miten Nest x Yale ‑lukko lukitaan ja avataan

Miten voin asettaa vieraalle tunnuskoodin tai ajoittaa pääsyn?

Henkilöitä voi lisätä Nest-kotiin Nest-sovelluksella. Voit valita haluamasi pääsyoikeustason: täysi pääsyoikeus tai pelkkä kulkuoikeus. Kun henkilöt on lisätty Nest-kotiisi, voit määrittää heille tunnuskoodin.

Seuraavasta artikkelista saat lisätietoja perhetileistä ja kodin pääsyoikeuksien hallinnasta:

Lue lisää perhetileistä

Tukeeko se äänikomentoja?

Kyllä. Nest × Yale ‑lukko tukee äänikomentoja laitteilla, joissa on Google Assistant sisäänrakennettuna, esim. Google Home tai Android-puhelin. Voit pyytää laitetta lukitsemaan oven ja tarkistamaan, onko se lukittu, ja jopa lisätä lukon osaksi ohjelmaa, esim. Hyvää yötä ‑ohjelmaa.

Seuraavassa artikkelissa on vaiheittaiset ohjeet ja esimerkkejä siitä, mitä voit sanoa ja tehdä:

Lue lisää Google Assistantin käyttämisestä Nest-tuotteiden kanssa

Huom. Nest × Yale ‑lukon lukitusta ei voi avata äänikomennoilla. Ominaisuus on suunniteltu estämään luvatonta henkilöä avaamasta oven lukitusta äänikomennolla.

Turvallisuus

Onko siinä avain?

Nest × Yale ‑lukossa ei käytetä fyysistä avainta. Voit avata sen näppäilemällä lukon tunnuskoodin tai käyttämällä Nest-sovellusta. Jokainen, jolle haluat antaa pääsyn kotiisi, saa yksilöllisen tunnuskoodin, jotta näet, kuka avasi oven ja milloin. Voit myös poistaa henkilön tunnuskoodin Nest-sovelluksella, jolloin hän ei voi enää avata oven lukitusta.

Avaimet ovat yksi lukkoturvallisuuden heikoimmista lenkeistä. Ne voivat hävitä tai ne voidaan varastaa helposti. Jos jollakulla on avaimesi, hänellä on pääsy kotiisi. Pääsyoikeutta ei voi peruuttaa muuten kuin lukkoa vaihtamalla. Avaimelliset lukot ovat myös alttiita tiirikoimiselle. Nest × Yale ‑lukko on avaimeton, joten sitä ei voi tiirikoida.

Entä jos paristojen virta loppuu enkä pääse sisään ovesta?

Nest × Yale ‑lukko on turvallinen paristokäyttöinen lukko, jonka
lukitseminen ja avaaminen ei edellytä kodin Wi-Fi-verkkoa
näppäimistöä käytettäessä. Lukkoon tarvitaan neljä tavallista AA-
alkaliparistoa.

Saat ilmoituksen puhelimeen, kun paristojen virta alkaa
olla vähissä ja Nest-sovelluksessa näkyy alhaisen virtatason tila.
Lukon näppäimistössä näkyy myös punainen virta vähissä ‑valo.
Lukko kertoo myös paristojen virran olevan vähissä, kun
käytät näppäimistöä.

Kun paristojen virtataso on kriittisen alhainen, saat ilmoituksen uudelleen,
ennen kuin ne ovat täysin tyhjentyneet. Sinun on vaihdettava
paristot mahdollisimman pian, jos saat ilmoituksen
paristojen kriittisen alhaisesta varaustasosta.

Nest x Yale keypad front lights

Jos odotat liian kauan ja paristot tyhjenevät, lukkoa on vielä mahdollista käyttää muulla tavalla. Voit antaa väliaikaista virtaa pitämällä 9 V:n alkaliparistoa lukon pohjassa olevien liittimien päällä. Näin voit näppäillä tunnuskoodin ja avata oven lukituksen. Kun olet sisällä, voit vaihtaa lukon paristot.

Lukituksen avaaminen, jos paristoista on virta loppu

Voiko lukon hakkeroida?

Suhtaudumme tietoturvaan erittäin vakavasti ja pyrimme varmistamaan, että henkilökohtaiset tietosi eivät koskaan vaarannu.

Lukon suojausominaisuudet

Lukitus käynnistyy viiden virheellisen syöttöyrityksen jälkeen. Lukko lähettää ilmoituksen puhelimeesi, etkä voi avata ovea näppäimistöllä 90 sekuntiin. Voit myös ottaa käyttöön yksityisyystilan estääksesi muita käyttämästä näppäimistöä.

Nest-tuotteet viestivät keskenään Weaven kautta, ja tiedot lähetetään Nest-palvelimille turvallisella 128-bittisellä AES-salauksella, jotta datasi pysyy turvassa. Koska tunnuskoodit on tallennettu lukkoon, langaton häirintä ei estä lukon toimintaa eikä lukkoa voi avata tällä tavalla.

Jos lukko lisätään Nest-sovellukseen, tarvitset tilin sähköpostiosoitteen ja salasanan, jotta voit vaihtaa tai lisätä tunnuskoodin Nest-sovelluksessa. Voit suojata tilisi Nest-sovelluksessa muutamalla yksinkertaisella vaiheella, esim. asettaa puhelimen lukittumaan automaattisesti, kun et ole tehnyt mitään tietyn ajan kuluessa, tai ottaa käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen.

Älä koskaan jaa salasanaasi kenellekään.

Voiko joku yrittää arvata tunnuskoodin?

Voit valita 4–8 numeron pituisen tunnuskoodin. Koska tiettyä pituutta ei ole määritetty, mahdollisia tunnuskoodeja on paljon. Siksi tunnuskoodia on vaikea arvata tai näppäillä satunnaisesti.

Nest × Yale ‑lukko poistaa näppäimistön käytöstä 90 sekunniksi, jos joku näppäilee väärän tunnuskoodin viisi kertaa peräkkäin. Lukko myös lähettää puhelimeesi ilmoituksen, jotta tiedät, jos joku on näppäillyt väärän tunnuskoodin.

Voit myös ottaa käyttöön yksityisyystilan estääksesi muita käyttämästä näppäimistöä.

Jos uskot, että tunnuskoodi on joutunut vääriin käsiin, voit helposti vaihtaa tunnuskoodin tai poistaa pääsyoikeuden Nest-sovelluksesta. Lue lisää seuraavasta artikkelista:

Lue lisää perhetileistä

Huom. Vaikka näppäimistö olisi poistettu käytöstä liian monen tunnuskoodin yrityksen jälkeen, voit silti avata oven Nest-sovelluksella.

Mitä jos virta katkeaa tai Wi-Fi-yhteys ei toimi?

Jos Wi-Fi-yhteys ei toimi

Voit edelleen avata oven lukituksen näppäimistöllä Wi-Fi-yhteyden katketessa, mutta et voi ohjata lukkoa tai muuttaa asetuksia Nest-sovelluksella.

Et myöskään saa mitään ilmoituksia lukosta. Jos vieraalla tai vierailijalla on ajoitettu pääsyoikeus, hän ei ehkä voi avata ovea, jos lukko ei voi tarkistaa päivämäärää ja aikaa.

Voit aina lukita suorateljen tai avata sen lukituksen sisäpuolelta, vaikka sähkövirta tai Wi-Fi-yhteys katkeaisi.

Jos virta katkeaa

Lukko toimii paristoilla, joten voit käyttää näppäimistöä sähkökatkojen aikana.

Jos sähkökatko on tapahtunut, myös Wi-Fi-yhteys on todennäköisesti katkennut, joten et voi käyttää Nest-sovellusta lukon hallintaan tai asetusten muuttamiseen.

Voit aina lukita suorateljen tai avata sen lukituksen sisäpuolelta, vaikka sähkövirta tai Wi-Fi-yhteys katkeaisi.

Entä jos joku rikkoo lukon?

Kehitimme yhteistyössä Yalen kanssa lukon, joka on erittäin kestävä ja vaikea murtaa tai pakottaa auki.

Jos joku onnistuu rikkomaan lukon esimerkiksi sähkötyökalulla tai muulla tavalla, Nest × Yale ‐lukko voi soittaa äänimerkin ja lähettää ilmoituksen puhelimeesi.

Onko lukolla takuu?

Kyllä. Yale tarjoaa elinikäisen rajoitetun takuun pinnalle ja mekaanisille osille sekä kahden vuoden takuun elektroniikkaosille. Lue lisää takuusta Yalen verkkosivustolta.

Mikä on Nestin tietosuojakäytäntö?

Nest ottaa tietosuojasi vakavasti. Lue lisää tietosuojakäytännöistämme seuraavasta linkistä:

Nestin tuotteiden ja palvelujen tietosuojalausunto

Ostaminen ja tilaaminen

Maksetaanko lukon käytöstä kuukausimaksua?

Lukon käyttö ei edellytä kuukausimaksua tai tilausta. Saat ilmoituksia ja hälytyksiä niin kauan kun lukko ja puhelin ovat yhteydessä internetiin.

Missä maissa se on ostettavissa?

Lukko on aluksi saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Pyrimme tuomaan Nest-tuotteet myyntiin ja käyttöön yhä useampaan maahan.

Maat, joissa Nest-tuotteita on saatavilla

Mistä voin ostaa Nest x Yale ‐lukon?

Näet Nest x Yale ‐lukon hinnan ja voit ostaa sen osoitteesta store.google.com.

Vinkki: Ennen kuin käyt vähittäiskauppakumppanimme liikkeessä, kannattaa tarkistaa, mitä Nest-tuotteita heillä on myynnissä.