To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videoklipin tallentamisen ongelmankorjaus

Google Nest Aware ‑tilaajana voit tallentaa videoklippejä videohistoriasi tärkeistä tapahtumista. Jos sinulla on ongelmia, etsi vikaa tämän artikkelin avulla.

Muista seuraavat asiat, jos haluat tallentaa klippejä:

• Tarvitset aktiivisen Nest Aware ‐tilauksen, jotta saat tilauksestasi riippuen 30 päivän tapahtumahistorian tai 60 päivän 24/7 videohistorian.
    • Jos sinulla on Nest Doorbell (langallinen, 2. sukupolvi), Nest Doorbell (akkukäyttöinen), Nest Cam (akkukäyttöinen) tai Nest Cam (langallinen), kameran mukana tulee tapahtumiin perustuva kolmen tunnin historia.
  • Jos tilauksesi sisältää tapahtumiin perustuvan tallennuksen, lue seuraava artikkeli tapahtuman tallentamisesta videoklipiksi.
  • Jos tilaus sisältää 24/7 videohistorian, voit valita, mistä tallenteesta haluat klippejä.
    • Klipit Home-sovelluksessa: Tapahtumiin perustuvan historian klipit voidaan tallentaa suoraan puhelimeesi. Jos käytät Google Homen verkkoversiota, klipit tallennetaan suoraan tietokoneellesi.
    • Klipit Nest-sovelluksessa:
      • Klippien on oltava vähintään 15 sekuntia pitkiä.
      • Klipit voivat olla enintään tunnin pituisia. Jos valintasi on pidempi kuin yksi tunti, Nest-sovellus vaihtaa sen automaattisesti aikaviiveeksi
      • Voit luoda aikaviiveen enintään 24 tunnista videota.
      • Nest-sovelluksessa tilillesi voidaan tallentaa kolme tuntia videoklippejä.

Klippi on liian suuri

Home-sovellus

Home-sovelluksella klipit tallennetaan suoraan puhelimen kuvasovellukseen. Jos käytät  Kommentti alkaa Google Homen verkkoversiossa Kommentti päättyy , klipit tallennetaan suoraan tietokoneellesi. Vapauta puhelimen tallennustilasta hieman tilaa lataamalla tiedostoja pilvitallennustilaan ja poistamalla ne sitten puhelimelta. Yritä sitten ladata klippi uudelleen.

Nest-sovellus

Jos haluamasi klippi on suurempi kuin jäljellä oleva klippien tallennustila, saatat nähdä viestin "Sinulla voi olla vain kolme tuntia klippejä. Sinun on poistettava joitakin klippejä ennen kuin voit luoda uusia." Näin tarkistat käytetyn tallennustilan:

1. Kirjaudu tietokoneella osoitteeseen home.nest.com.
  2. Valitse kamerasi.
  3. Valitse näytön oikeasta alakulmasta Klipit .
  4. Valitse Näytä klipit.
  5. Näytön oikeassa yläkulmassa näet, kuinka paljon tallennustilaa klipit käyttävät. Voit myös tarkistaa tilan Tallenna-painikkeen vierestä tallentaessasi klippiä. Ennen kuin voit tallentaa uuden klipin, sinun on lyhennettävä klippiä tai poistettava vanhoja klippejä.

Videohistoriassasi on aukko

• Jos olet tilannut Nest Awaren videotapahtumahistorian (tapahtumiin perustuvan tallennuksen), videohistorianäkymässä Sightline button näkyy aukkoja tapahtumien välillä. Nämä aukot ovat normaaleja.
  • Jos sinulla on 24/7 videohistoriatilaus, näet aukot vain silloin, kun kamera ei ollut päällä tai yhteydessä verkkoon.
  • Jos sinulla on 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaus, kameran videohistoriassa näkyy aukkoja vain, jos kamera ei ollut päällä tai yhteydessä verkkoon.

Klipin lataus epäonnistui. "Yritä uudelleen"- tai "Lataus epäonnistui" ‐viesti

Jos näet seuraavan ilmoituksen, Nest Aware ‐palvelulla on ongelmia klipin tallentamisessa:

"Varmista, että yhteys on hyvä. Jos käytät mobiilidataa, vaihda Wi-Fi-verkkoon tai odota parempaa signaalia."

Voit kokeilla muutamia muita asioita sen mukaan, mitä sovellusta käytät.

Home-sovellus

Tarkista puhelimen asetuksista, onko tallennustilaa tarpeeksi klipin lataamiseen.

Nest-sovellus

• Kokeile siirtää haluamasi klipin alkamis- ja päättymisaikaa ja tallentaa klippi uudelleen.
  • Tarkista klipin pituus ja varmista, että tallennustilaa on tarpeeksi jäljellä.
    • Klippejä voi olla enintään kolme tuntia.
    • Jos tallennustila on loppunut, kokeile vapauttaa tilaa poistamalla klippejä.
    • Muista ladata kaikki klipit, jotka haluat tallentaa, ennen kuin poistat ne.

Tarkista langaton yhteys

Jos käytät mobiiliyhteyttä, joka ei ole kovin vahva, vaihda puhelin Wi-Fi-verkkoon tai odota parempaa kenttää.

Vaihda selainta tai laitetta tai käynnistä laite uudelleen

Tietokoneella:

1. Poista selainlaajennukset tai asetukset käytöstä tilapäisesti.
  2. Kokeile kirjautua tilillesi Nest-sovelluksessa käyttäen toista selainta ja yritä sitten tallentaa klippi.
  3. Jos klipin tallentaminen ei vieläkään onnistu, käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Vaihda puhelimeen tai tablettiin ja yritä tallentaa klippi.

Puhelimella:

1. Kirjaudu ulos sovelluksesta ja sulje se. Avaa sovellus, kirjaudu uudelleen sisään ja yritä tallentaa klippi.
  2. Käynnistä puhelin uudelleen ja kokeile sitten tallentaa klippi.
  3. Vain Nest -sovelluksen käyttäjät: Vaihda tietokoneeseen ja kirjaudu tilillesi Nest-sovelluksessa osoitteessahome.nest.com. Yritä sitten tallentaa klippi tietokoneella.