Problemen oplossen wanneer er niets gebeurt nadat je het batterijlipje uit de Nest Protect hebt verwijderd

Hier volgen enkele stappen voor probleemoplossing die je kunt uitvoeren als de Google Nest Protect niet meteen wordt ingeschakeld nadat het batterijlipje is verwijderd.

Zie je geen blauw licht of hoor je de welkomstboodschap niet nadat je het batterijlipje hebt verwijderd, dan moet je de batterijen er mogelijk opnieuw in doen. Je moet de batterijen eruit halen en eventuele restanten van het batterijlipje uit de batterijhouder verwijderen om het probleem op te lossen.

Dat doe je zo:

Verwijder de twee schroeven aan de achterkant van de Nest
Protect met een kleine kruiskopschroevendraaier en
verwijder de klep.

Verwijder de batterijen uit elke batterijhouder,
zorg ervoor dat er geen restanten van het batterijlipje achterblijven
en plaats de batterijen weer in de juiste stand
terug.

Druk op elke batterij om te controleren
of beide uiteinden de contacten van de Nest Protect
raken.

Nest Protect remove dancefloor
Opmerking: Je moet de
veerklemmen voor de batterijen aan de kant duwen om
de derde batterij in elke houder te plaatsen.
Nest Protect battery stays

Zodra de batterijen zijn teruggeplaatst, bevestig je
het batterijklepje weer door het in de lipjes tegenover
de batterijen te schuiven en
de schroeven terug te plaatsen.
Nest Protect replace dancefloor