To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Problemen oplossen als er niets gebeurt nadat je het batterijlipje van de 1e generatie Nest Protect hebt verwijderd

Dit artikel is bedoeld voor de 1e generatie Nest Protect. Check welke Nest Protect je hebt.

Zie je geen blauw licht of hoor je de welkomstboodschap niet nadat je het batterijlipje hebt verwijderd, dan moet je de batterijen er misschien opnieuw in doen. Je moet de batterijen eruit halen en eventuele restanten van het batterijlipje uit de batterijhouder verwijderen om het probleem op te lossen.

Dat doe je zo:

1. Haal de 2 schroeven uit de achterkant van Nest Protect met een kleine kruiskopschroevendraaier en verwijder het klepje.

2. Haal de batterijen uit alle batterijhouders, zorg dat er geen resten van het batterijlipje achterblijven en plaats de batterijen op de juiste manier terug.

3. Druk elke batterij aan om ervoor te zorgen dat beide uiteinden contact maken met de Nest Protect-contactpunten.

Opmerking: Je moet in elk van de houders het veerslot wegduwen om de 3e batterij te kunnen plaatsen.

3. Nadat de batterijen zijn teruggeplaatst, bevestig je het batterijklepje weer door het in de inkepingen tegenover de batterijen te schuiven en de schroeven terug te plaatsen.

Nest Protect remove dancefloor

Nest Protect battery stays

Nest Protect replace dancefloor