To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Wi-Fi-netværk, der ikke er kompatible eller ikke anbefales

De fleste Wi-Fi-netværk til hjemmet er kompatible med Nest-produkter. Vi har dog en kort liste over netværkstyper, som vi ikke anbefaler at bruge sammen med Nest-produkter

Netværkstyper, der ikke anbefales

• Mobilhotspots kan have problemer med båndbredde, tilgængelighed, datagrænser og gebyrer ved brug. Nest-produkter fungerer bedst med en stabil og vedvarende internetforbindelse. Du ville derfor være nødt til at lade din enhed med mobilhotspot blive hjemme hele tiden. Hvis dine Nest-produkter ikke har en vedvarende internetforbindelse, kan du ikke se deres status eller modtage visse notifikationer på din telefon.
  • Offentlige eller åbne netværk, som alle kan oprette forbindelse til, udgør en sikkerhedsrisiko. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du aldrig slutte dit Nest-produkt til et netværk, som du ikke kender, og du bør ikke bruge en andens netværk uden vedkommendes tilladelse.
  • Gæstenetværk, der ejes af en anden person, kan forårsage problemer, også selvom du har fået tilladelse af ejeren. Du kan f.eks. ikke finde og løse problemer med Wi-Fi eller internet, da du ikke har adgang til routerindstillingerne.

Netværk, som ikke er kompatible

• Netværk med loginportal, som ofte bruges på hoteller, internetcaféer, caféer generelt og i lufthavne, er ikke kompatible med Nest-produkter. Disse netværk kræver, at du logger ind på en webside, og nogle kræver også, at du accepterer vilkår og betingelser, før du kan oprette forbindelse.
  • Virksomhedsnetværk i virksomheder, f.eks. 802.1x/RADIUS-netværk, er ikke kompatible med Nest-produkter.
  • 5 GHz-netværk er ikke kompatible med visse produkter. Nogle Nest-produkter, f.eks. Nest Thermostat (2. generation) og Nest Protect, understøtter kun 2,4 GHz Wi-Fi-netværk.
    Nest-produkter, der fungerer med 2,4 eller 5 GHz Wi-Fi-netværk