To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wi-Fi-verkot, jotka eivät ole yhteensopivia tai suositeltuja

Useimmat kodin Wi-Fi-verkot ovat yhteensopivia Nest-tuotteiden kanssa. On kuitenkin joitakin verkkotyyppejä, joiden kanssa Nest-tuotteita ei kannata käyttää.

Verkot, joita ei suositella

• Mobiiliyhteyden hotspoteissa voi olla kaistanleveyteen, saatavuuteen, datarajoituksiin tai käyttömaksuihin liittyviä ongelmia. Nest-tuotteet toimivat parhaiten luotettavalla ja jatkuvalla internetyhteydellä, joten hotspotin lähteenä toimivan mobiililaitteen pitäisi olla aina kotona. Jos Nest-tuotteilla ei ole jatkuvaa internetyhteyttä, et voi nähdä niiden tilaa etkä saada tiettyjä ilmoituksia puhelimeesi.
  • Julkiset tai avoimet verkot, joihin kuka tahansa voi muodostaa yhteyden, ovat turvallisuusriski. Turvallisuussyistä älä koskaan yhdistä Nest-tuotetta verkkoon, joka ei ole sinulle tuttu, äläkä käytä kenenkään muun verkkoa ilman omistajan lupaa.
  • Muiden omistamat vierasverkot voivat aiheuttaa ongelmia, vaikka sinulla olisi omistajan lupa. Et esimerkiksi voi välttämättä korjata Wi-Fi- tai internetyhteyden ongelmia, koska sinulla ei ole pääsyä reitittimen asetuksiin.

Yhteensopimattomat verkot

• Nest-tuotteet eivät toimi captive portal ‑verkoissa, jotka ovat yleisiä lentokentillä, hotelleissa, nettikahviloissa ja kahviloissa. Näissä verkoissa sinun täytyy kirjautua sisään verkkosivulla ja toisinaan hyväksyä käyttöehdot ennen kuin voit muodostaa yhteyden.
  • Yritysten Enterprise-verkot (esim. 802.1x/RADIUS-verkot) eivät ole yhteensopivia Nest-tuotteiden kanssa.
  • 5 GHz:n verkot eivät ole yhteensopivia joidenkin tuotteiden kanssa. Osa Nest-tuotteista, esimerkiksi 2. sukupolven Nest Thermostat ja Nest Protect, tukevat vain 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoja.
    Nest-tuotteet, jotka toimivat 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n Wi-Fi-verkoissa