To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wi-Fi-netværk, der ikke er kompatible eller ikke anbefales

De fleste Wi-Fi-netværk til hjemmet er kompatible med Nest-produkter. Vi har dog en kort liste over netværkstyper, som vi ikke anbefaler at bruge sammen med Nest-produkter

Netværkstyper, der ikke anbefales

• Mobilhotspots kan have problemer med båndbredde, tilgængelighed, datagrænser og gebyrer ved brug. Nest-produkter fungerer bedst med en stabil og vedvarende internetforbindelse. Du ville derfor være nødt til at lade din enhed med mobilhotspot blive hjemme hele tiden. Hvis dine Nest-produkter ikke har en vedvarende internetforbindelse, kan du ikke se deres status eller modtage visse notifikationer på din telefon.
  • Offentlige eller åbne netværk, som alle kan oprette forbindelse til, udgør en sikkerhedsrisiko. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du aldrig slutte dit Nest-produkt til et netværk, som du ikke kender, og du bør ikke bruge en andens netværk uden vedkommendes tilladelse.
  • Gæstenetværk, der ejes af en anden person, kan forårsage problemer, også selvom du har fået tilladelse af ejeren. Du kan f.eks. ikke finde og løse problemer med Wi-Fi eller internet, da du ikke har adgang til routerindstillingerne.

Netværk, som ikke er kompatible

• Netværk med loginportal, som ofte bruges på hoteller, internetcaféer, caféer generelt og i lufthavne, er ikke kompatible med Nest-produkter. Disse netværk kræver, at du logger ind på en webside, og nogle kræver også, at du accepterer vilkår og betingelser, før du kan oprette forbindelse.
  • Virksomhedsnetværk i virksomheder, f.eks. 802.1x/RADIUS-netværk, er ikke kompatible med Nest-produkter.
  • 5 GHz-netværk er ikke kompatible med visse produkter. Nogle Nest-produkter, f.eks. Nest Thermostat (2. generation) og Nest Protect, understøtter kun 2,4 GHz Wi-Fi-netværk.
    Nest-produkter, der fungerer med 2,4 eller 5 GHz Wi-Fi-netværk