Ändra språk för din Home Report

Språket i din Home Report baseras på det postnummer som du har angett för hemmet i appen. Gör så här om du vill ändra det:

Home-appen

1. Öppna Home-appen och tryck på Inställningar  följt av Aviseringar följt av Allmänna aviseringar följt av E-postaviseringar.
  2. Tryck på kugghjulsikonen uppe till höger på startsidan.
  3. Välj Aviseringar följt av Nest Home Report.
  4. Tryck på Språk för e-post och välj språk för din Home Report.

Nest-appen

1. Öppna Nest-appen eller besök home.nest.com om du använder en dator.
  2. Tryck på kugghjulsikonen uppe till höger på startsidan.
  3. Välj Notifications följt av Nest Home Report.
  4. Tryck på Email language och välj språk för din Home Report.