To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn ut mer om Sunblock og hvordan du endrer innstillingene for det

Direkte sollys kan varme opp temperatursensoren på termostaten, sånn at den kanskje registrerer at omgivelsestemperaturen i rommet er høyere enn den faktisk er. Når dette skjer, er det ikke sikkert at termostaten holder temperaturen på nivået du har angitt, noe som kan være ubehagelig for deg. Google Nest-termostater bruker Sunblock til å kompensere for direkte sollys og holde hjemmet ditt komfortabelt.

Når Sunblock er aktivert, ser du et solikon Sunblock icon på skjermen på Nest-termostaten og på termostatskjermen i Nest-appen.

Tilgjengelighet av Sunblock

Nest thermostat heating with silver ring Nest thermostat e heating Nest Learning Thermostat og Nest Thermostat E kan bruke Sunblock.
Nest Thermostat 3/4ths view Sunblock er ikke tilgjengelig på Nest Thermostat.

Sånn fungerer Sunblock

Med Sunblock brukes Nest-termostatens innebygde lyssensorer til å spore mønstrene fra solen. I tillegg registrerer temperatursensorene unormalt høy varme som forårsakes av direkte sollys. Hvis termostaten er koblet til Wi-Fi, tas også tidene for soloppgang og solnedgang med i beregningen. Sunblock bruker deretter all denne informasjonen for å stille Nest-termostaten til den riktige temperaturen når den treffes av direkte sollys.

Graph of thermostats cooling pattern over 4 days with Sunblock turned on

Hva får Sunblock til å slå seg på?

Når du har montert Nest-termostaten på veggen, begynner Sunblock å lære seg solmønstrene hjemme hos deg. Etter noen dager er Sunblock klart til å slås på. Når Sunblock registrerer at Nest-termostaten er i direkte sollys, aktiveres funksjonen automatisk.

Bare omgivelseslys er ikke nok til å aktivere Sunblock, så du skal bare kunne se funksjonen når termostaten varmes opp i direkte sollys.

Når Sunblock er aktivert, ser du en liten skinnende sol Sunblock icon på skjermen på Nest-termostaten. Den vises der Nest Leaf-ikonet vanligvis er. Du ser også Sunblock-ikonet i Nest-appen.

Sånn slår du Sunblock av eller på

På termostaten

1. Trykk på ringen på termostaten for å åpne Quick View-menyen.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  3. Vri på ringen og velg Nest Sense.
  4. Velg Sunblock.
  5. Velg Ja eller Nei for å slå Sunblock av eller på.

I Nest-appen

1. Velg termostaten på startskjermen.
  2. Trykk på innstillingsikonet Innstillinger for Nest-ikon.
  3. Velg Nest Sense.
  4. Velg Sunblock.
  5. Trykk på bryteren for å slå Sunblock av eller på.

Med Home-appen

1. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Åpne Temperaturpreferanser.
  4. Rull til Nest Sense, og velg Sunblock.
  5. Trykk på bryteren for å slå Sunblock av eller på.