To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lisätietoja Sunblockista ja asetusten muuttamisesta

Suora auringonvalo voi kuumentaa termostaatin lämpöantureita ja saada sen yliarvioimaan huoneen lämpötilan. Kun näin käy, termostatti ei ehkä pidä kotia haluamassasi lämpötilassa, aiheuttaen epämukavuutta. Google Nest ‑termostaattien Sunblock-ominaisuus tasoittaa suoran auringonvalon vaikutusta ja pitää kodin viihtyisänä.

Kun Sunblock on aktiivinen, Nest-termostaatin näytöllä ja Nest-sovelluksen termostaattinäytöllä näkyy aurinkokuvake Sunblock icon.

Sunblockin saatavuus

Nest thermostat heating with silver ring Nest thermostat e heating Sunblockia voi käyttää Nest Learning Thermostatilla ja Nest Thermostat E:llä.
Nest Thermostat 3/4ths view Sunblock ei ole käytettävissä Nest Thermostatilla.

Miten Sunblock toimii

Sunblock seuraa auringon kiertoa Nest-termostaatin sisäänrakennetulla valoanturilla ja havaitsee näin suorasta auringonpaisteesta johtuvat lämmönnousut. Jos termostaatti on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, se ottaa myös auringonnousun ja ‑laskun ajat huomioon. Näiden tietojen pohjalta Sunblock voi asettaa Nest-termostaatin oikeaan lämpötilaan, kun se on suorassa auringonpaisteessa.

Graph of thermostats cooling pattern over 4 days with Sunblock turned on

Miten Sunblock tietää, milloin aktivoitua

Kun asennat Nest-termostaatin kotiin ensimmäistä kertaa, Sunblock alkaa opetella auringon vaiheita kodissasi. Muutaman päivän päästä Sunblock on valmis toimimaan. Se aktivoituu automaattisesti, kun Nest-termostaatti havaitsee olevansa suorassa auringonvalossa.

Epäsuora valo ei aktivoi Sunblockia, joten sen pitäisi näkyä vain, kun termostaatti lämpenee suorassa auringonvalossa.

Kun Sunblock on aktiivinen, Nest-termostaatin näytöllä näkyy pieni aurinko Sunblock icon Nest Leafin tavallisessa paikassa. Näet Sunblock-kuvakkeen myös Nest-sovelluksessa.

Sunblockin laittaminen päälle ja pois päältä

Termostaatilla

1. Avaa Quick View ‑valikko painamalla termostaatin rengasta.
  2. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  3. Käännä rengasta ja valitse Nest Sense.
  4. Valitse Sunblock.
  5. Laita Sunblock päälle tai pois päältä valitsemalla Kyllä tai Ei.

Nest-sovelluksella

1. Valitse termostaatti aloitusnäytöltä.
  2. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  3. Valitse Nest Sense.
  4. Valitse Sunblock.
  5. Laita Sunblock päälle tai pois päältä napauttamalla valitsinta.

Home-sovelluksella

1. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Avaa Lämpötila-asetukset.
  4. Vieritä kohtaan Nest Sense ja valitse Sunblock.
  5. Laita Sunblock päälle tai pois päältä napauttamalla valitsinta.