Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få oplysninger om Sunblock, og se, hvordan du skifter indstillinger

Direkte sollys kan medføre, at temperatursensorerne i termostaten opvarmes, så den registrerer en højere temperatur i rummet end det, som faktisk er tilfældet. Når det sker, indstiller termostaten muligvis ikke din ønskede temperatur i hjemmet, hvilket kan skabe et ubehageligt indeklima. Google Nest-termostater anvender Sunblock til at omgå dette problem med direkte sollys, så temperaturen i dit hjem forbliver behagelig.

Når Sunblock er aktiveret, vises et solikon Sunblock icon på din Nest-termostats skærm og på Nest-appens termostatskærm.

Tilgængelighed af Sunblock

Nest thermostat heating with silver ring Nest thermostat e heating Nest Learning Thermostat og Nest Thermostat E kan anvende Sunblock.
Nest Thermostat 3/4ths view Sunblock er ikke tilgængelig på Nest Thermostat.

Sådan fungerer Sunblock

Sunblock anvender Nest-termostatens indbyggede lyssensor til at registrere solens mønstre og temperatursensorerne til at registrere de varmesvingninger, der opstår i direkte sollys. Hvis din termostat er forbundet til Wi-Fi, tager den også højde for solopgang og solnedgang. Sunblock anvender alle disse oplysninger til at indstille din Nest-termostat til den rigtige temperatur, når den er i direkte sollys.

Graph of thermostats cooling pattern over 4 days with Sunblock turned on

Sådan registrerer Sunblock-funktionen, hvornår den skal aktiveres

Når du har monteret Nest-termostaten på din væg, går Sunblock i gang med at registrere solens mønstre i dit hjem. Efter et par dage er Sunblock klar til brug. Hvis Sunblock registrerer, at din Nest-termostat er i direkte sollys, aktiveres Sunblock automatisk.

Sunblock kan ikke aktiveres af omgivende lys, så du bør kun kunne se, at funktionen er aktiveret, når din termostat opvarmes i direkte sollys.

Når Sunblock er aktiveret, vises en lille skinnende sol Sunblock icon på din Nest-termostats skærm, der hvor du normalt kan se ikonet for Nest Leaf. Du kan også se ikonet for Sunblock, når du kigger på Nest-appen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Sunblock

På termostaten

1. Tryk på termostatens ring for at åbne Quick View-menuen.
  2. Vælg Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  3. Drej på ringen, og vælg Nest Sense.
  4. Vælg Sunblock.
  5. Vælg Ja eller Nej for at aktivere eller deaktivere Sunblock.

Med Nest-appen

1. Vælg termostaten på startskærmen.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  3. Vælg Nest Sense.
  4. Vælg Sunblock.
  5. Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere Sunblock.

Med Home-appen

1. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Åbn Temperaturpræferencer.
  4. Rul til Nest Sense, og vælg Sunblock.
  5. Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere Sunblock.