Få oplysninger om Sunblock, og se, hvordan du skifter indstillinger

Thermostat sunblock on

Direkte sollys kan medføre, at en termostats temperatursensorer opvarmes, så den registrerer en højere temperatur i rummet end det, som faktisk er tilfældet. Når det sker, indstiller termostaten muligvis ikke din ønskede temperatur i hjemmet, hvilket kan skabe et ubehageligt indeklima. Google Nest-termostater anvender Sunblock til at omgå dette problem med direkte sollys, så temperaturen i dit hjem forbliver behagelig.

Sådan fungerer Sunblock

Sunblock anvender Nest-termostatens indbyggede lyssensor til at registrere solens mønstre og temperatursensorerne til at registrere de varmesvingninger, der opstår i direkte sollys. Hvis din termostat er forbundet til Wi-Fi, tager den også højde for solopgang og solnedgang. Sunblock anvender alle disse oplysninger til at indstille din Nest-termostat til den rigtige temperatur, når den er i direkte sollys.

Graph of thermostats cooling pattern over 4 days with Sunblock turned on

Sådan registrerer Sunblock-funktionen, hvornår den skal aktiveres

Når du har monteret Nest-termostaten på din væg, går Sunblock i gang med at registrere solens mønstre i dit hjem. Efter et par dage er Sunblock klar til brug. Hvis Sunblock registrerer, at din Nest-termostat er i direkte sollys, aktiveres Sunblock automatisk.

Sunblock kan ikke aktiveres af omgivende lys, så du bør kun kunne se, at funktionen er aktiveret, når din termostat opvarmes i direkte sollys.

På det sted på din Nest-termostats skærm, hvor du normalt kan se ikonet for Nest Leaf, vises en lille skinnende sol Sunblock icon. Du kan også se ikonet for Sunblock, når du kigger på Nest-appen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Sunblock

På Nest-termostaten

1. Tryk på termostatens ring for at åbne Quick View-menuen.
  2. Vælg Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  3. Drej på ringen, og vælg Nest Sense.
  4. Vælg Sunblock.
  5. Vælg Ja eller Nej for at aktivere eller deaktivere Sunblock.

Med appen

1. På appens startskærm skal du vælge den termostat, du vil justere.
  2. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  3. Vælg Nest Sense.
  4. Vælg Sunblock.
  5. Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere Sunblock.