To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Camera is gekoppeld aan een ander account

Als je de Nest-camera of -deurbel instelt, kun je een bericht krijgen dat de camera is gekoppeld aan een ander account als het apparaat eerder is ingesteld met een ander account en een vorige eigenaar het niet heeft verwijderd.

Je kunt de camera overzetten naar een nieuw huis of naar je account. Dit proces verschilt afhankelijk van de app die je gebruikt om de camera in te stellen.

• Camera's die zijn ingesteld in de Home-app: Zet de camera terug naar de fabrieksinstellingen en koppel het apparaat aan je account.
  • Camera's die zijn ingesteld in de Nest-app: Nadat de videogeschiedenis van de vorige eigenaar is verlopen (dit kan 60 dagen duren), kun je de camera aan je account koppelen. Als je niet zeker weet wanneer de videogeschiedenis verloopt, probeer je het over een week of 2 opnieuw.