Camera is gekoppeld aan een ander account

Tijdens het instellen van de Nest-camera of -deurbel kun je een bericht te zien krijgen dat de camera is gekoppeld aan een ander account als het apparaat eerder is ingesteld met een ander account en een vorige eigenaar het niet heeft verwijderd.

Als je de Nest-camera of -deurbel wilt overzetten naar je account, moet je de vorige eigenaar vragen deze uit het eigen account te verwijderen. De camera of deurbel moet worden verwijderd uit de Nest-app of de Google Home-app, afhankelijk van de app waarin het apparaat is ingesteld. Nadat het apparaat is verwijderd, kun je je apparaat instellen.

Als je deze camera nieuw hebt gekocht of de vorige eigenaar de camera niet uit het eigen account kunt laten verwijderen, stuur je de camera terug naar de verkoper voor een terugbetaling of ruil je deze in voor een andere. Laat de verkoper weten dat je product al gekoppeld is aan het account van iemand anders en dat het niet kan worden ingesteld.