To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kamera on yhdistetty toiseen tiliin

Nest-kameran tai ‑ovikellon käyttöönoton aikana voi näkyä viesti "Kamera on yhdistetty toiseen tiliin", jos se on otettu käyttöön toisella tilillä eikä aiempi omistaja ole poistanut sitä.

Voit siirtää kameran uuteen kotiin tai tilillesi, mutta prosessi vaihtelee sen mukaan, mitä sovellusta käytät käyttöönotossa.

• Home-sovelluksessa käyttöönotetut kamerat: Palauta kameran tehdasasetukset ja yhdistä se tiliisi.
  • Nest-sovelluksessa käyttöönotetut kamerat: Kun aiemman omistajan videohistoria vanhenee enintään 60 päivän kuluttua, voit yhdistää kameran tiliisi. Jos et ole varma, milloin videohistoria vanhenee, tarkista tilanne uudelleen viikon tai kahden kuluttua.