Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kameraet er knyttet til en anden konto

Under konfigurationen af Nest-kameraet eller -dørklokken kan du muligvis se meddelelsen "Kameraet er knyttet til en anden konto", hvis enheden tidligere er blevet konfigureret med en anden konto, og en tidligere ejer ikke har fjernet den.

Du kan overføre kameraet til et nyt hjem eller til din konto, men fremgangsmåden varierer, afhængigt af hvilken app du bruger til at konfigurere det.

• Kameraer, der er konfigureret i Home-appen: Gendan fabriksindstillingerne på kameraet, og knyt det til din konto.
  • Kameraer, der er konfigureret i Nest-appen: Når den tidligere ejers videohistorik er udløbet, hvilket kan tage op til 60 dage, kan du knytte kameraet til din konto. Hvis du er i tvivl om, hvornår videohistorikken udløber, kan du tjekke igen om en uge eller to.