To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med strømmen på Nest Protect (med ledning)

Hvis du har en 120 V Nest Protect (med ledning), giver Nest-appen dig besked, hvis enheden mister strøm, men stadig har forbindelse til Wi-Fi. Du får også besked om, at din Nest Protect (med ledning) ikke får strøm, hvis det lille grønne strømlys er slukket.

Protect-enhedens backupbatterier sørger for, at enheden fortsat fungerer

En Nest Protect (med ledning) leveres med langtidsholdbare backupbatterier, så enheden fortsat vil fungere, når du har allermest brug for det. Hvis din Nest Protect (med ledning) ikke længere modtager strøm via bygningens ledningsnet, bør den automatisk skifte til strømforsyning via backupbatterierne.

Selv når backupbatterierne løber tør for strøm, vil din Nest Protect (med ledning) stadig have forbindelse til de andre Nest Protect-enheder i dit hjem. Den bør fortsat registrere røg- og kulilteforholdene og underrette dig ved en Heads Up-alarm eller i tilfælde af en nødsituation. Den bør også fortsat sende notifikationer til Nest-appen, når den aktiveres, så længe Wi-Fi-netværket stadig fungerer.

Løs problemer med strømmen på Nest Protect-enheder (med ledning)

Hvis du får meddelelsen "Heads-Up! Der er ingen strøm" fra Protect-enhedens røg- og kuliltealarm, skal du følge denne vejledning:

1. Tjek kredsløbsafbryderen eller dit sikringsskab

Når strømmen kun når ud til en del af dit hjem, er en eller flere kontakter i sikringsskabet muligvis ikke slået til, eller en sikring kan være gået.

• Hvis du har et sikringsskab, skal du tjekke, om nogle sikringer er gået, og udskifte dem, hvis det er tilfældet.
  • Hvis du har en sikringsboks med kontakter, skal du tjekke, at den kontakt, der leder strøm til din Protect, er slået til. Slå kontakten fra og derefter til igen. Hvis det grønne lys på din Protect-enhed tænder igen, efter du har slået kontakten til, skyldtes problemet sandsynligvis dette.
breaker box with text

2. Tjek ledningerne

Problemer med ledninger opstår normalt under eller lige efter installation, men ledningerne kan blive frakoblet senere – især hvis ledningerne ikke blev fastgjort på en sikker måde ved hjælp af kabelskruer.

Bemærk! Hvis du fik en tekniker til at installere dine Nest Protect-enheder, skal du kontakte vedkommende for at diagnosticere og løse problemer med tilslutningen af ledninger. En uddannet tekniker ved, hvordan man på sikker vis håndterer højspændingsudstyr og tilslutter alle ledninger korrekt. Du kan også kontakte en Nest Pro-installatør i dit område.

Sådan tjekker du ledningerne på din Nest Protect. Du kan få flere oplysninger om ledninger i brugervejledningen til din Nest Protect.

1. Slå strømmen fra

Beskyt dig selv mod højspænding. Slå afbryderkontakten fra, eller fjern sikringen. Tjek, at alle lamper, apparater eller andre enheder, der er tilsluttet den samme kredsløbsafbryder, er slukket.

WARNING: Failure to turn off the power may result in serious electrical shock, injury or death.

2. Fjern din Nest Protect

Du kan fjerne din Nest Protect ved at dreje den forsigtigt mod uret.

3. Tjek strømstikket

Sørg for, at stikket er sat helt fast på bagsiden af Nest Protect. Hvis det ikke er det, skal du slå kredsløbsafbryderen til igen. Hvis det lille grønne lys stadig ikke lyser, skal du slå kredsløbskontakten fra igen og følge trin 4.

4. Tjek ledningerne

Tjek, at strømledningen (som regel sort) og neutrale ledninger (som regel hvide) er tilsluttet de rigtige ledninger i Nest Protects stik. Du kan få flere oplysninger i brugervejledningen til Nest Protect.

Der skal være en solid forbindelse mellem strømledningerne. Sørg for, at alle kabelforbindelser er fastgjort med en kabelskrue, der er strammet, indtil den sidder helt fast.

5. Slå strømmen til igen

Slå kredsløbsafbryderens kontakt til igen, og tjek, om Protects grønne strømlys er tændt. Der kan gå et par minutter, før statussen ændres i Nest-appen, så det er nemmest at tjekke lyset.

Hvis din Nest Protect stadig ikke er tændt, skal du kontakte en professionel installatør.