To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lue lisää Nest × Yale ‐lukon historiasta Nest-sovelluksessa

Nest Guardilla ei voi enää yhdistää Nest x Yale ‑lukkoa Wi-Fi-verkkoon. Vain Nest Connect voi yhdistää lukon Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos olet aiemmin käyttänyt Nest Guardia Nest x Yale ‑lukon yhdistämiseen Wi-Fi-verkkoon, sinun on vaihdettava Nest Guard Nest Connectiin. Ehdot täyttävät käyttäjät saivat tammikuussa 2024 sähköpostin, jossa on ohjeet Nest Connectin saamiseen maksutta. Kun sinulla on Nest Connect, katso ohjeet lukon yhdistämiseen uudelleen ohjekeskusartikkelista Keep your Nest x Yale Lock connected after support ends for Nest Secure.

Jos sinulla on tällä hetkellä Nest Connect, sinun täytyy ehkä siirtää se lähemmäs Nest x Yale ‑lukkoa, jotta voit yhdistää sen Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko on Nest Connectin kantaman ulkopuolella ja siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos haluat asentaa Nest Connectin, tutustu ohjekeskusartikkeliin Nest Connectin käyttöönotto.

Lue lisää tämän Nest Secure ‑yhteisöfoorumin päivityksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Google Nest × Yale ‐lukon historiasta näet nopean yleiskatsauksen tapahtumista, jotka lukko havaitsee päivän aikana, esimerkiksi kun joku lukitsee oven, avaa sen lukituksen tai asettaa lukon yksityisyystilaan. Voit napauttaa tiettyä päivää, niin näet yksityiskohtaisen listan kaikista lukkotapahtumista.

Näkymiä on kaksi: nopea 10 päivän yleiskatsaus, jossa näkyy tapahtumien määrä, ja yksityiskohtainen näkymä, joka sisältää kaikki lukkotapahtumat tiettynä päivänä. Useimpina päivinä nopea vilkaisu yleiskatsaukseen riittää pitämään sinut ajan tasalla tärkeimmistä tapahtumista. Jos jokin tapahtunut vaatii huomiotasi (esimerkiksi lukkoa peukaloidaan), yksityiskohtaisesta näkymästä näet helposti tarkalleen, milloin tapahtuma tapahtui ja sitä edeltäneen toiminnan. Molempiin näkymiin tallennetaan 10 päivän historiatiedot.

Lukon historian katsominen

1. Valitse lukko Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä.

2. Valitse Historia Nest protect history icon. .

Näet 10 päivän yleiskatsauksen, jossa on kunkin päivän tapahtumien
määrä ja aikajana. Tässä näkymässä ei näy kaikkea,
mitä järjestelmä havaitsee ja mihin se reagoi, jotta näkymä pysyy yksinkertaisena.
Näet vain tärkeät tapahtumat.

Värien merkitykset:

• Nest unlocked bar icon. : Lukitsematon
  • Nest locked bar icon. : Lukittu
  • Nest privacy mode bar icon. : Yksityisyystila käytössä
  • Nest error bar icon. : Virheitä
  • Nest tamper bar icon. : Peukalointi

3. Jos haluat nähdä kaikki tietyn päivän tapahtumat, valitse
haluamasi päivä.

Näkymä laajenee näyttämään kaikki lukon käynnistämät tapahtumat aikajärjestyksessä.

Nest security history screen image.

Tapahtumien päivittäminen historiassa

Aina kun avaat historian, siihen päivitetään uusimmat saatavilla olevat tiedot. Jos haluat päivittää näkymän, napauta takaisin-nuolta back arrow ja valitse Historia Nest protect history icon. , niin avaat sen uudelleen uusimmilla tiedoilla.

Kuka voi nähdä historian

Historiaa voivat käyttää Nest-kodin omistaja ja kaikki, joilla on täysi pääsy. Henkilöt, joilla on pelkkä kulkuoikeus, eivät voi nähdä historiaa.

Lue lisää perhetileistä >

Kuvakkeiden merkitys

Historiaan ilmestyy tapahtumakuvakkeita, joiden avulla voit helposti tarkastella tietyn päivän tietoja visuaalisesti.

nest lock icon

Ovi lukittu. Joku lukitsi oven.

Jos henkilö, jolla on täydet pääsyoikeudet, lukitsi oven,
hänen kuvansa näkyy Nest-sovelluksessa pääkuvakkeena, jossa on pienempi lukkokuvake
.

Huom. Jos lukitus yhdellä kosketuksella on käytössä tai joku
lukitsee oven kääntämällä kääntönuppia kodin sisällä, et
tiedä, kuka lukitsi oven, mutta tiedät, milloin se
lukittiin.

nest auto lock image

Ovi lukittu automaattisesti. Ovi lukittiin automaattisesti tietyn
asetuksissa määritetyn ajan kuluttua (10 sekunnin,
minuutin tai viiden minuutin kuluttua).

unlock image

Oven lukitus avattu. Joku avasi oven lukituksen.

Jos henkilö, jolla on täydet pääsyoikeudet, avasi oven lukituksen,
hänen kuvansa näkyy Nest-sovelluksessa pääkuvakkeena,
jossa on pienempi lukkokuvake.

Huom. Jos joku avaa oven lukituksen kääntämällä
kääntönuppia kodin sisällä, et tiedä, kuka avasi oven, mutta
tiedät, milloin lukitus avattiin.

nest lock privacy mode image

Yksityisyystila. Yksityisyystila otettiin käyttöön. Tämä poistaa
näppäimistön käytöstä, joten kukaan ei voi avata ovea
näppäimistön tunnuskoodilla.

Jos jollakulla on täydet pääsyoikeudet, hän voi poistaa yksityisyystilan käytöstä
sovelluksessa.

nest lock warning image.

Varoitus. Kolmionmuotoinen varoituskuvake voi tarkoittaa jompaakumpaa seuraavista:

• Laitteen lukitseminen tai lukituksen avaaminen epäonnistui
  • Joku kirjoitti tunnuskoodin liian monta kertaa väärin

Napauttamalla päivää näet lisätietoa varoituksen
sisällöstä.

lock tamper image

Peukalointi. Lukkoa on peukaloitu.

history offline image

Offline-tila. Lukko on offline-tilassa. Näin voi käydä, kun kodin
Wi-Fi- tai internetyhteys katkeaa.

Huom. Kun näin käy, voit edelleen lukita laitteen ja avata lukituksen
suoraan näppäimistöllä tunnuskoodin avulla. Et vain
voi käyttää sovellusta.

Muita mahdollisia kuvakkeita

Lukon historiassa näkyvät vain lukon tapahtumat.

Seuraavat tapahtumat tapahtuvat harvemmin, mutta historia kirjaa ne, jotta pysyt ajan tasalla.

lock software icon.

Ohjelmistopäivitys. Nest on päivittänyt lukon ohjelmiston.

Nest-tuotteiden ja Nest-sovelluksen pitäminen ajan tasalla >