To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Usein kysyttyä Nest Awaren 30 päivän kokeilusta

Maksuttoman Nest Aware ‑kokeilun aikana voit käyttää useita Nest Aware ‑tilauspalvelun ominaisuuksia 30 päivän ajan.

Löydät kokeiluun liittyviä tietoja, kun valitset alta version sen laitteen perusteella, jota käytät kameran asentamiseen.

Näin 30 päivän kokeilu toimii

• Kun otat käyttöön kampanjaan kuuluvan laitteen joko Google Home‑ tai Nest-sovelluksessa, voit kokeilla Nest Aware (2. sukupolvi) ‑tilausta 30 päivän ajan.
  • Kokeilun päätyttyä voit jatkaa Nest Awaren ominaisuuksien käyttämistä tekemällä tilauksen. Yksi 30 päivän kokeilu yhtä kotia kohden.
  • Kun aloitat kokeilun, et voi perua sitä, mutta voit halutessasi lopettaa kameran tallennuksen ja äänentunnistuksen. Voit myös poistaa videohistorian ja äänentunnistuksen tapahtumat sovelluksella.
  • Saadaksesi 30 päivän kokeilun sinun on asuttava maassa, jossa Nest Aware ‑tilaus on saatavilla.
  • Tiettyjen Nest Aware ‑ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella alueittain ja laitteittain.
  • Sinun täytyy käyttää Google-tiliä, kun rekisteröidyt Nest Awareen.

Mitä kokeiluun kuuluu

Saat 30 päivän verran esimakua Nest Aware ‑tilauksesta. Jotkin ominaisuudet, esimerkiksi hätäpuhelut, ovat kuitenkin käytettävissä vain Nest Awaren maksullisessa tilauksessa Yhdysvalloissa.

Kokeilujakson aikana saat seuraavat edut:

• Saat älykkäämpiä ilmoituksia esimerkiksi silloin, kun Nest-kamera havaitsee tutut tai tuntemattomat kasvot.
    Huom. Tutut kasvot havaittu ‑ilmoitukset eivät ole käytettävissä, jos Nest Camia käytetään Illinois'ssa, eivätkä ne ole välttämättä käytettävissä kaikissa Nest Cameissa EU:ssa.
  • Voit luoda Activity Zones ‑vyöhykkeitä. Niiden avulla kamerasi pitää haluamiasi alueita tarkasti silmällä, ja saat yksilöllisiä ilmoituksia, kun kamera havaitsee alueella liikettä. Activity Zones ei edellytä Nest Aware ‑tilausta, kun käytössä on Nest Cam (akkukäyttöinen), Nest Doorbell (akkukäyttöinen), Nest Cam (langallinen) tai Nest Cam ‑valonheitin. Nest Aware ‑tilaus vaaditaan, jos haluat käyttää Activity Zones ‑alueita Nest Cam Indoorin, Nest Cam Outdoorin, Nest Cam IQ ‑sisäkameran, Nest Cam IQ ‑ulkokameran, langallisen Nest Doorbellin tai Nest Hub Maxin kanssa.
  • Saat 30 päivää tapahtumien videohistoriaa (klippejä).
  • Jos olet jo ostanut pidemmän videohistorian sisältävän Nest Aware ‑tilauksen, pääset jatkossakin käyttämään tilauksesi mukana olevaa koko videohistoriaa, kun kokeilujakso päättyy.
  • Voit luoda ja jakaa videoklippejä ja aikaviivevideoita.

30 päivän kokeilun aloittaminen

Kun otat käyttöön kampanjaan kuuluvan Google‑ tai Nest-tuotteen kodissasi joko Home‑ tai Nest-sovelluksella, sinulta kysytään, haluatko aloittaa 30 päivän Nest Aware ‑kokeilun. Voit aloittaa 30 päivän kokeilun milloin tahansa.

Aloita kokeilu valitsemalla sovelluksessa Asetukset ja sitten Nest Aware.

Miten voit saada 30 päivän kokeilun, jos sinulla on 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaus

Jos sinulla on tällä hetkellä 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus, saat ensimmäisen kuukauden maksutta, kun vaihdat Nest Aware (2. sukupolvi) ‐tilaukseen.

Jos käytät tällä hetkellä Nest-tiliä, sinun on siirrettävä se Google-tilille, kun vaihdat Nest Awaren käyttäjäksi. Tehtyäsi tämän et voi enää lisätä 1. sukupolven Nest Aware ‑tilauksia tilillesi.

Kokeilun alkamis- ja päättymispäivän tarkistaminen

• Kun lisäät kampanjaan kuuluvan tuotteen Home‑ tai Nest-sovellukseen, voit ehtojen täyttyessä valita 30 päivän Nest Aware ‑kokeilun. Joillakin alueilla kokeilu ei ole saatavilla.
  • Voit tehdä Nest Aware ‑tilauksen milloin tahansa kokeilun aikana tai sen päätyttyä.
  • Kun kokeilusi on päättymässä, saat ilmoituksen sovelluksessa ja useita sähköpostiviestejä.

Huom. Jos olet tilannut Nest Aware ‑palvelun yhteistyökumppaniltamme, kokeilu voi päättyä, kun ostat tilauksen heiltä. Pyydä lisätietoja kumppanilta.

Voit tarkistaa kokeilun päättymispäivän milloin tahansa verkkoselaimella tai sovelluksessa:

Verkkoselain

1. Siirry osoitteeseen store.google.com/subscriptions. Kirjaudu tarvittaessa sisään tilillesi.
    • Jos sinulla on useita koteja, valitse yläreunassa olevasta avattavasta valikosta haluamasi koti, johon 30 päivän kokeilu liittyy.
  2. Näet kokeilun päättymispäivämäärän Nest Aware ‑kohdasta.
    • Jos olet jo tehnyt maksullisen tilauksen, näet päivämäärän vasta laskutuskauden alettua.
    • Jos et näe päivämäärää, sinulla ei ehkä ole aktiivista 30 päivän kokeilua.

Home-sovellus

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Ominaisuudet-kohdasta Nest Aware.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake ja sitten Nest Aware.

Mitä kokeilun päätyttyä tapahtuu

• Jos haluat jatkaa Nest Aware ‑kokeiluun sisältyvien ominaisuuksien käyttöä, sinun on tehtävä Nest Aware ‑tilaus.
  • Jos olet jo tehnyt tilauksen Google Storessa, tilaus alkaa automaattisesti 30 päivän kokeilun päätyttyä. Et tarvitse muuta jatkaaksesi Nest Awaren käyttöä.
  • Jos et tee Nest Aware ‑tilausta ennen kuin kokeilu päättyy, et voi enää käyttää Nest Awaren premium-ominaisuuksia, kuten tuttujen kasvojen tunnistusta, äänentunnistusta ja tallennettua videohistoriaa. Jos käytössäsi on Nest Cam (akkukäyttöinen), Nest Doorbell (akkukäyttöinen), Nest Cam (langallinen) tai Nest Cam valonheittimellä, sinulla on jatkossakin kolme tuntia videotapahtumahistoriaa.Kokeilujakson päätyttyä voit edelleen katsoa tallentamiasi videoklippejä ja aikaviivevideoita, mutta muu tallennettu videohistoria poistetaan. Äänentunnistushistoria vanhenee aikanaan ja se poistetaan.

Tapahtumien tunnistuksen tarkkuus

Nest-kamerat ja ‑ovikellot auttavat sinua näkemään, mitä kotona tapahtuu, mutta teknologia itsessään ei ole täydellinen. Yritämme tehdä kameratapahtumista mahdollisimman tarkkoja, mutta kamera tai ovikello voi tulkita tilanteita väärin:

• Se voi tulkita kuvan todelliseksi tilanteeksi. Se voi esimerkiksi ilmoittaa havainneensa eläimen, vaikka kyseessä olisi t-paita, jossa on kuva koirasta.
  • Se voi tunnistaa maassa ryömivän henkilön virheellisesti lemmikiksi.
  • Se voi tunnistaa lähisukulaiset väärin.