To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Connectin käyttöönotto

Nest ei enää tue Nest Securea. Se ei ole enää käytettävissä Nest-sovelluksessa eikä voi enää muodostaa yhteyttä internetiin. Nest-sovelluksessa ei voi tarkistaa Nest Securen tilaa, ohjata Nest Secure ‐laitteita tai saada ilmoituksia hälytysjärjestelmästä.

Jos haluat lisätietoja, lue tämä postaus yhteisöfoorumilla.

Google Nest Connectin avulla Google Nest × Yale ‐lukko voidaan ottaa käyttöön ja yhdistää internetiin.

Nest Connectin käyttö Nest Secure ‑hälytysjärjestelmän kanssa

Lisäämällä Nest Connectin Nest Secureen voit saada
lisätehoa, jota tarvitaan ajoittain luotettavan kantaman varmistamiseksi suurissa
kodeissa. Sen ansiosta myös toiselle puolelle kotiasi asennetut
Nest Detectit voivat kommunikoida Nest Guardin kanssa.

Nest Connectin käyttö lukon kanssa

Nest Connectin avulla voit käyttää Nest × Yale ‑lukkoa Nest
‑sovelluksella.

Nest secure connect front angle image.

Miten Nest Connect otetaan käyttöön ja asennetaan?

Jos kodissasi on jo muita Nest-tuotteita, varmista,
että ne ovat lähellä, kun yrität lisätä Nest Connectin
Nest-sovellukseen. Nest Connect muodostaa niihin yhteyden
laiteparin muodostuksen aikana, ja niiden on oltava kantaman sisällä.

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Valitse Settings Nest-asetukset-kuvake ja sitten Add product .
  3. Skannaa Connectin takaa löytyvä QR-koodi Nest QR code image. .
  4. Tee käyttöönotto loppuun seuraamalla sovelluksen ohjeita.
  5. Kytke Nest Connect Nest-tuotteiden välissä olevaan
    pistorasiaan, jotta kantama laajenee.
 Nest connect being plugged into a wall outlet

Jos sinulla on sekä Nest Secure että Nest × Yale ‑lukko, voit käyttää samaa Nest Connectia laajentaaksesi hälytysjärjestelmän kantamaa ja yhdistääksesi lukon Wi-Fi-verkkoon. Joissakin tapauksissa saatat tarvita useamman kuin yhden Nest Connectin, jos lukko ja Guard on asennettu etäälle toisistaan.

Milloin Nest Connectia tarvitaan?

Jos sinulla on Nest Secure ‑hälytysjärjestelmä

Saatat tarvita Nest Connectin parantamaan Nest Detectin anturien kommunikointia Nest Guardin kanssa näissä tilanteissa:

• Sinulla on suuri koti, jossa Nest Detectit on asennettu etäälle Nest Guardista. Nest Connect laajentaa kantamaa ja antaa lisätehoa, joka parantaa Nest Detectien ja Nest Guardin välistä kommunikointia.
  • Langattoman yhteyden häiriöt estävät Nest Detectejä kommunikoimasta Nest Guardin kanssa. Tämä voi johtua esimerkiksi seinistä, lattioista ja muista Wi-Fi-verkoista, jotka häiritsevät langattomia signaaleja. Jos Detectien yhteys katkeilee ajoittain, Connect voi auttaa Nest Detectejä kommunikoimaan Nest Guardin kanssa paremmin. Tutustu langattoman yhteyden häiriöitä koskevaan ongelmanratkaisuartikkeliin.

Jos sinulla on Nest x Yale ‑lukko

Akkuvirran säästämiseksi Nest × Yale ‐lukko muodostaa laiteparin Nest Connectin kanssa yhdistääkseen Wi-Fi-verkkoon. Lukon käyttöönottoon ja ohjaamiseen Nest-sovelluksessa tarvitaan Nest Connect.

Nest x Yale Lock Nest Connect Router image.

Kuinka monta Nest Connectia voin asentaa kotiini?

Nest-sovelluksessa voi olla enintään neljä Nest Connectia yhtä kotia kohden.

Voinko laajentaa Nest Connectin kantamaa toisella Nest Connectilla?

Kyllä. Voit laajentaa Nest Securen kantamaa kodissasi useamman Nest Connectin avulla. Voit asentaa Nest Connectit seuraamalla Nest-sovelluksen ohjeita ja sijoittaa ne haluamaasi paikkaan kodissasi.

Jos minulla on useampi Nest x Yale ‑lukko, tarvitsenko useamman kuin yhden Nest Connectin?

Jos asennat useamman lukon, voit pärjätä yhdellä Nest Connectilla, joka toimii lukkojen kanssa. Jos ovet ovat kuitenkin kaukana toisistaan tai asut suuressa kodissa, saatat tarvita useamman kuin yhden Nest Connectin. Asennuksen yhteydessä tiedät tarvitsevasi toisen Nest Connectin, kun lukko näkyy Nest-sovelluksessa offline-tilassa, jos se on kantaman ulkopuolella.

Käyttääkö Nest Connect Wi-Fiä?

Kyllä. Sen avulla laitteet, joissa ei ole sisäänrakennettua Wi-Fi-yhteyttä, kuten Nest × Yale ‑lukko tai Nest Detect, voivat muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, jotta ne voivat käyttää Nest-sovellusta. Voit laajentaa Nest Connectin kantamaa lisäämällä sen Nest Guardin ja Nest Detectien väliin, tai voit luoda sillan lisäämällä sen lukon ja verkkoreitittimen väliin.

Ohjeita Nest Connectin ongelmatilanteisiin