To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Aware-abonnement kjøpt via en partner

Hvis du har kjøpt Nest Aware-abonnementet ditt via en av partnerne våre, kan du kontakte dem hvis du har spørsmål om

• kjøp, oppsigelse eller endring av Nest Aware-abonnementet
  • oppdatering eller endring av kredittkortet som er registrert for fakturering
  • Nest Aware-belastninger som vises på kontoutskriften

Merk: Google har ikke tilgang til denne informasjonen hvis du har kjøpt abonnementet via en partner.

Slik finner du ut om du har kjøpt Nest Aware via en partner

På kontoskjermen i Google Store kan du enkelt se hvor du har kjøpt hvert abonnement, slik at du vet hvem du må kontakte hvis du trenger å endre noe.

1. Gå til store.google.com, og klikk på profilen din øverst til høyre.
  2. Velg Abonnementer. Logg på med e-postadressen og passordet for kontoen du bruker til å logge på Nest- eller Home-appen.
  3. Du ser en liste over alle Nest Aware-abonnementene i kontoen din.
    • Hvis du har kjøpt et abonnement direkte fra Google, står det bare Nest Aware. Du finner ingen abonnements-ID.
    • Hvis du har kjøpt et abonnement via en av partnerne våre, står det Nest Aware og informasjon om abonnementet ditt. Nedenfor ser du Abonnementet administreres av (partnernavn). Du finner også en alfanumerisk abonnements-ID. Du må kanskje oppgi abonnements-ID-en din når du kontakter partneren for å få hjelp.
Hvis du har kjøpt et abonnement på Aware (1. generasjon) via en av partnerne våre, står det Nest Aware via (partnernavn). I tillegg finner du en alfanumerisk abonnements-ID nedenfor. Når du kontakter partneren, må du kanskje oppgi denne ID-en.

Oppsigelse av Nest Aware-partnerabonnement

Hvis du har kjøpt abonnementet via en av partnerne våre, kan du kontakte partneren direkte for å si opp abonnementet eller endre det. Google kan ikke si opp eller endre abonnementer som er kjøpt via en partner.

Partnerens retningslinjer for oppsigelse kan være forskjellige fra Googles retningslinjer, så du bør spørre partneren hva som skjer hvis du sier opp abonnementet det midt i en faktureringssyklus, og eventuelle andre ting du lurer på.

Viktig: Oppsigelse kan ikke angres. All Video History og alle innstillinger knyttet til Nest Aware-abonnementet blir slettet. De kan ikke gjenopprettes. Google har ikke sikkerhetskopier.