To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kumppanilta ostettu Nest Aware ‑tilaus

Jos ostit Nest Aware ‑tilauksen yhteistyökumppaniltamme, ota kumppaniin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää näistä:

• Nest Aware ‐tilauksen ostaminen, peruminen tai muuttaminen
  • Laskutusta varten tallennetun credit-kortin päivittäminen tai muuttaminen
  • Tiliotteella näkyvän Nest Aware ‐maksun kyseenalaistaminen

Huom. Googlella ei ole pääsyä näihin tietoihin, jos ostit tilauksesi yhteistyökumppanilta.

Mistä tiedät, ostitko Nest Awaren kumppanilta?

Kaupan Tili-näkymästä näet helposti, mistä ostit tilauksen. Näin tiedät, keneen otat yhteyttä, jos sinun on tehtävä muutoksia.

1. Siirry osoitteeseen store.google.com ja klikkaa profiiliasi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Tilaukset. Kirjaudu sisään sen tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jolla kirjaudut Nest- tai Home-sovellukseen.
  3. Näet luettelon kaikista tilisi Nest Aware ‐tilauksista.
    • Jos teit tilauksen suoraan Googlelta, tilauksessa lukee Nest Aware. Tilaustunnusta ei ole.
    • Jos ostit tilauksen yhteistyökumppaniltamme, tilauksessa lukee Nest Aware ja paketin tiedot. Tämän alapuolella näkyy Tilausta ylläpitää (kumppanin nimi) ja aakkosnumeerinen tilaustunnus. Sinun on ehkä ilmoitettava tilaustunnuksesi, kun pyydät apua yhteistyökumppanilta.
Jos ostit 1. sukupolven Aware-tilauksen yhteistyökumppaniltamme, tilauksessa lukee Nest Aware, jonka myi (kumppanin nimi). Lisäksi sen alla näkyy aakkosnumeerinen tilaustunnus. Kun otat yhteyttä kumppaniin, sinun on ehkä ilmoitettava tämä tunnus.

Nest Aware ‑kumppanitilauksen peruminen

Jos ostit tilauksesi yhteistyökumppaniltamme, ota suoraan yhteyttä kumppaniin, jos haluat perua tilauksesi tai muuttaa sitä. Google ei voi perua eikä muuttaa kumppanilta ostettuja tilauksia.

Kumppanin perumiskäytännöt voivat olla erilaisia kuin Googlen käytännöt, joten kysy kumppanilta, mitä tapahtuu, jos perut tilauksen kesken laskutusjakson. Voit myös kysyä muita sinua mietityttäviä asioita.

Tärkeää: Perumista ei voi kumota. Kaikki Nest Aware ‑tilaukseen liittyvä videohistoria, asetukset ja valinnat poistetaan. Niitä ei voi palauttaa, eikä Google säilytä varmuuskopioita.