Nest-producten gebruiken in een kantoor of klein bedrijf

Nest-producten zijn ontworpen voor gebruik in huis, maar kunnen in de meeste gevallen ook in kleine kantoren of bedrijven worden gebruikt. Bij het installeren van een Nest-product in een klein kantoor of bedrijf moeten de lokale bouw- en veiligheidsvoorschriften voor commercieel vastgoed volledig worden nageleefd.

Selecteer een van de volgende onderdelen voor meer informatie over het gebruik van een bepaald Nest-product in je bedrijf.

Een Nest-thermostaat in je bedrijf gebruiken

Nest-thermostaten kunnen eenvoudig worden ingesteld voor gebruik in een kantoor of bedrijf met een geschikt verwarmingssysteem.

Tijdens het instellen van de Nest-thermostaat kun je kiezen in welk type gebouw je de thermostaat installeert: een woning of een bedrijf. Nadat de thermostaat is ingesteld, zet je hem tijdens kantooruren op een aangename werktemperatuur, en aan het einde van de dag op een lagere temperatuur. De thermostaat leert welke temperaturen je overdag prettig vindt om in te werken.

Ecotemperatuur kan energie helpen besparen onder werktijd

In een bedrijf waar de hele dag mensen in- en uitlopen, is het vaak moeilijk om energie te besparen. Maar Ecotemperatuur kan je helpen energie te besparen wanneer het bedrijf onverwacht leeg is, bijvoorbeeld voor een vergadering buiten het gebouw of tijdens een langere lunchpauze. Is er een reden waarom je Ecotemperatuur niet tijdens de werkdag wilt gebruiken, dan kun je deze functie eenvoudig uitschakelen met de app of op de thermostaat zelf.

Meer informatie over Ecotemperatuur en hoe je de instellingen kunt wijzigen >

Ecotemperatuur kan ook energie helpen besparen wanneer je bedrijf gesloten is

Omdat bedrijven andere behoeften hebben dan mensen thuis, gedragen Nest-thermostaten in een bedrijf zich 's nachts iets anders: ze schakelen automatisch over op Ecotemperatuur wanneer de zaak gesloten is en iedereen weg is. Nest-thermostaten in huis schakelen 's nachts meestal niet over op Ecotemperatuur omdat jij en je gezinsleden dan waarschijnlijk in bed liggen.

De thermostaat vergrendelen om ongewenste wijzigingen te voorkomen

Met de vergrendelfunctie kun je een temperatuurbereik instellen, zodat medewerkers of klanten de temperatuur niet te hoog of te laag kunnen zetten. Wanneer je de Nest-thermostaat vergrendelt, kan de temperatuur alleen nog maar binnen een bepaald bereik worden aangepast, zodat het niet te warm of te koud wordt. Andere functies zijn niet toegankelijk. De thermostaat volgt zijn normale temperatuurschema, schakelt indien nodig automatisch over op Ecotemperatuur en werkt verder zoals je het gewend bent.

Alleen mensen die de pincode hebben om de thermostaat te ontgrendelen, kunnen de temperatuur hoger of lager zetten dan het ingestelde bereik, of de instellingen van de thermostaat wijzigen.

De Nest-thermostaat vergrendelen en ontgrendelen >

Een oogje op je bedrijf houden als je weg bent

Je kunt de Nest-app ook gebruiken om een oogje op je bedrijf te houden. Zo kun je bijvoorbeeld controleren of de winkel warm genoeg blijft terwijl je weg bent en eventueel de temperatuur aanpassen.

De thermostaat bedienen met de Nest-app >

De Nest Cam en Nest Hello in je bedrijf gebruiken

In landen waarin de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) van toepassing is, is de Nest Cam uitsluitend bedoeld voor persoonlijk en huishoudelijk gebruik. We raden je af Nest-camera's te installeren of te gebruiken in commerciële of zakelijke omgevingen. Controleer altijd of het gebruik van een camera in overeenstemming is met de lokale regelgeving.

De Nest Protect in een bedrijf gebruiken

Je kunt een Nest Protect in je bedrijf installeren en gebruiken, mits je de lokale bouw- en brandveiligheidsvoorschriften volledig naleeft. Er zijn enkele beperkingen omdat de Nest Protect is ontwikkeld om rook en koolmonoxide te detecteren in een woonomgeving.

De Nest Protect alleen vormt geen geschikte vervanging voor volledige branddetectiesystemen in magazijnen, industriële faciliteiten, commerciële gebouwen en gebouwen voor specifieke zakelijke doeleinden die speciale branddetectie- en alarmsystemen vereisen. Afhankelijk van de bouwvoorschriften in je regio, kan de Nest Protect in dit soort gebouwen wel voor extra bescherming worden gebruikt.

Meer informatie over de certificeringen van de Nest Protect >