To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Nest-producten gebruiken voor een klein bedrijf

De Google Nest-producten voor energie, veiligheid en beveiliging zijn ontworpen voor gebruik in huizen. Op een paar uitzonderingen na kunnen ze meestal ook in kleine kantoren of bedrijven worden gebruikt. Als je een Nest-thermostaat, -camera of ander Nest-product installeert in een klein bedrijf, moet je zorgen dat je altijd voldoet aan alle toepasselijke wetgeving en de lokale bouw- en veiligheidsvoorschriften voor commerciële gebouwen.

Opmerking: Je kunt niet met een Google Workspace-account inloggen bij de Nest-app. Als de hoofdbeheerder Web- en app-activiteit heeft aangezet, kun je een Workspace-account koppelen aan de Google Home-app, maar zijn sommige app-functies niet beschikbaar. Voor het beste resultaat maak je een persoonlijk Google-account om in te loggen bij de app waaraan je je producten toevoegt.

Een Nest-thermostaat gebruiken in je bedrijf

Je kunt Google Nest-thermostaten instellen voor gebruik in een kantoor of bedrijf met een geschikt verwarmings- of koelingssysteem.

Met de volgende functies op je Nest-thermostaat kun je energie besparen en zorgen voor een comfortabele temperatuur voor jou en je klanten.

Temperatuurschema

Een temperatuurschema zorgt dat je thermostaat automatisch de juiste temperatuur op het juiste moment aanhoudt.

Meer informatie over temperatuurschema's van Nest-thermostaten

Ecotemperaturen

Als je bedrijf leeg is, hoef je dit niet op een comfortabele temperatuur te houden. Met de instellingen voor Ecotemperaturen kun je op die momenten energie besparen.

Ecotemperaturen en hoe je de instellingen kunt wijzigen

Temperatuurregeling via de app

Je kunt de Home- of Nest-app gebruiken om de temperatuur in je bedrijf te monitoren. Zo kun je bijvoorbeeld met de app checken of je bedrijf warm genoeg blijft terwijl je weg bent en eventueel de temperatuur aanpassen.

De thermostaat bedienen met de Home- of Nest-app

Nest-camera's en -deurbellen gebruiken in je bedrijf

In landen waarin de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) van toepassing is, is de Nest Cam uitsluitend bedoeld voor persoonlijk en huishoudelijk gebruik. We raden je af Nest-camera's te installeren of te gebruiken in commerciële of zakelijke omgevingen. Check altijd of het gebruik van een camera in overeenstemming is met de lokale regelgeving.

De Nest Protect gebruiken in je bedrijf

Je kunt een Google Nest Protect in je bedrijf installeren en gebruiken, maar daarbij moet je je wel aan alle lokale bouw- en brandveiligheidsvoorschriften houden. Er zijn een paar beperkingen omdat de Nest Protect is ontwikkeld om rook en koolmonoxide waar te nemen in een woonomgeving.

De Nest Protect alleen vormt geen geschikte vervanging voor volledige branddetectiesystemen in magazijnen, industriële faciliteiten, commerciële gebouwen en gebouwen voor specifieke zakelijke doeleinden die speciale branddetectie- en alarmsystemen vereisen. Afhankelijk van de bouwvoorschriften in je regio, kan de Nest Protect in dit soort gebouwen wel voor extra bescherming worden gebruikt.

Meer informatie over de certificeringen van de Nest Protect