To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameran käynnistäminen ja sammuttaminen

Voit käynnistää tai sammuttaa Google Nest ‑kameran tai ‑ovikellon milloin tahansa. Näin voit päättää itse, milloin se striimaa tai tallentaa videota. Nest-kameran voi käynnistää ja sammuttaa sovelluksessa muutamalla tavalla:

Mitä tapahtuu

Kun Nest-kamera on sammutettu Home- tai Nest-sovelluksella, se ei havaitse ääntä tai liikettä, striimaa livevideota eikä tallenna tapahtumia.

Lisäksi kamera pysyy päällä ja yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, kun se sammutetaan. Näin voit käynnistää sen uudelleen ja ohjata sitä etänä sovelluksesta. Kamera voi myös käynnistyä automaattisesti aikataulunsa mukaisesti, poistuessasi kotoa tai hätätilanteessa.

Kameran käynnistäminen tai sammuttaminen

Home-sovellus

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit ja sitten Kamerat.
    • Voit laittaa yhden kameran päälle tai pois päältä napauttamalla live-kuvan näkymästä Laita päälle tai Laita pois päältä.
    • Voit laittaa kaikki Nest-kamerat pois päältä napauttamalla yläreunasta Lisää 3 dot menu icon ja sitten Laita kaikki Nest-kamerat pois päältä.

Nest-sovellus

Kameran asetukset

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Valitse aloitusnäytöltä kamerasi.
  3. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  4. Napauta valitsinta kohdassa Kamera päälle/pois.

Spaces-näkymä

Jos kamera on jo sammutettu, voit käynnistää sen napauttamalla sitä aloitusnäytön Spaces-näkymästä.

Virran katkaiseminen kokonaan irrottamalla johto

Jos kamera toimii vain, kun se on yhdistetty virtalähteeseen, voit sammuttaa sen kokonaan irrottamalla virtajohdon.

Jos akkukäyttöinen kamera irrotetaan, se toimii niin kauan kuin akussa on virtaa. Jos haluat akkukäyttöisen kameran sammuvan kokonaan, sinun täytyy antaa akun tyhjentyä.

Huom. Kun sammutat kameran kokonaan, et voi ohjata sitä tai katsoa sen videota sovelluksella.

Kun kytket virran uudelleen kameraan, sen käynnistyminen ja Wi-Fi-verkkoon yhdistäminen saattaa kestää hetken (yleensä alle minuutin).