Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tænd eller sluk Nest-kameraet

Du kan til enhver tid tænde og slukke dit Google Nest-kamera og din Google Nest-dørklokke, så du altid har kontrol over, hvornår kameraet og dørklokken streamer og optager video. Du kan tænde eller slukke dit Nest-kamera på forskellige måder ved hjælp af appen:

Hvad sker der?

Når dit Nest-kamera deaktiveres med Home- eller Nest-appen, bliver der ikke registreret lyd eller bevægelse, streamet livevideo eller optaget og gemt aktivitet.

Kameraet er fortsat tilsluttet og har Wi-Fi-forbindelse, når det er deaktiveret. På den måde kan du aktivere det igen og styre det via fjernadgang i appen. Kameraet kan også aktiveres automatisk i henhold til dets tidsplan, når du tager hjemmefra, eller i en nødsituation.

Tænd eller sluk kameraet

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter og så Kameraer.
    • Du kan tænde eller slukke et kamera ved at trykke på Tænd eller Sluk på skærmen med livevisning.
    • Øverst på skærmen kan du slukke alle Nest-kameraer ved at trykke på Mere 3 dot menu icon og så Sluk alle Nest-kameraer.

Nest-appen

Indstillinger for kamera

1. Åbn Nest-appen Nest app.
  2. Vælg dit kamera på startskærmen.
  3. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  4. Tryk på kontakten ud for "Camera On/Off" [Kamera til/fra].

Visningen Spaces

Hvis kameraet allerede er slukket, kan du bare trykke på kameraet i visningen Spaces på startskærmen for at tænde kameraet.

Træk stikket ud for at slukke kameraet helt

Hvis dit kamera kræver tilslutning til en strømkilde for at fungere, kan du bare frakoble strømstikket for at slukke kameraet helt.

Hvis du frakobler et batteridrevet kamera, vil det dog fortsat fungere, så længe dets batteri er opladet. Så hvis du vil have, at dit batteridrevne kamera skal slukke helt, skal du lade batteriet løbe tør.

Bemærk! Hvis du slukker helt for dit kamera, kan du ikke styre kameraet eller se dets video via appen.

Når du sætter strømstikket i igen, vil det tage et stykke tid (normalt under et minut) at genstarte kameraet og oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket og internettet igen, så du kan genoptage streamingen.